De verhuurmakelaar van Nederland

Wij zoeken huurwoningen

Uw woning verhuren zonder zorgen?

Deel dit bericht:.

ZEER LAGE MAANDVERGOEDING

De Huurwoning Bemiddelaar Den Helder is al jaren gespecialiseerd in het verhuren van particulier vastgoed. De Huurwoning Bemiddelaar bestaat alweer 8 jaar en terugkijkend kunnen wij zeggen dat er veel is gebeurd in die jaren. Het kantoor is begonnen met 10 woningen en telt tegenwoordig 500 woningen in de portefeuille en hiervan hebben wij er meer dan 400 in het beheer. Ons werkgebied is Den Helder tot en met Alkmaar, ons meeste aanbod hebben wij in de gemeente Den Helder.

Met een team van 6 gedreven personen verzorgen wij de verhuur van particulier vastgoed van Den Helder tot en met Alkmaar. In tegenstelling tot de traditionele makelaar, die hoge courtages rekent over zijn werkzaamheden, rekenen wij met zeer lage maandvergoedingen en krijgt u nog meer waar voor uw geld.

Rekenvoorbeeld van een gemiddelde woning van 750,= per maand.

De Traditionele makelaar:

1. Presenteren woning op internet

2. Zoeken huurder

3. Opmaken huurovereenkomst

4. Oplevering woning

Dit kost u € 907,50 aan courtage, eenmalig.

De Huurwoning Bemiddelaar Den Helder:

1. Presenteren woning op internet

2. Zoeken huurder met uitgebreide

3. screening

4. Opmaken huurovereenkomst

5. Oplevering woning met digitaal opleverrapport

6. Financieel beheer

7. Administratief beheer

8. Technisch beheer

9. 2 maandelijkse woning inspecties

Dit kost u eenmalig € 181,50 opstart kosten en € 726,- per jaar ( € 60,50 per maand).

De Huurwoning Bemiddelaar ontzorgt u volledig met de verhuur, doordat wij actief onze werkzaamheden uitvoeren beperken wij leegstand van uw vastgoed.

Verhuur van uw vastgoed door een professional

Verhuurt u vastgoed in BOX 3 dan verwacht de fiscus dat u niet actief bezig bent met vermogensbeheer. Wanneer bent u bezig met actief vermogensbeheer? Op het moment dat u zelf de huur int, onderhoud uitvoert en contracten maakt. Dan bent u actief bezig met het beheren van uw vermogen en kan de fiscus dit extra belasten. U wilt toch ook niet dat u een naheffingsaanslag ontvangt. Als u uw vastgoed verhuurt via ons kantoor dan voldoet u aan de eisen van de fiscus en kunt u zorgeloos uw vastgoed verhuren zonder bang hoeven te zijn dat u naheffingsaanslag ontvangt.

Ons advies is altijd, laat de verhuur van uw vastgoed aan professionals over, het kost u niet heel veel meer, maar u voor- komt zelf veel werk en mogelijke problemen.

Een verhuurmakelaar is een professional in zijn werk en doet dagelijks niet anders, daarom kent hij de markt en weet waar de behoefte ligt. Dit in tegenstelling tot de traditionele makelaar. De traditionele makelaar is goed in verkopen en daar ligt zijn kracht.

Wij kunnen met recht zeggen dat wij een zeer ervaren partij zijn en u uw vastgoed vertrouwd via ons kunt verhuren. Wij hebben ons immers al jarenlang bewezen!

Wij komen graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek!

© De Huurwoning Bemiddelaar- Privacy beleid - Disclaimer - Algemene voorwaarden

Wij zetten ons aanbod ook op:

Vastgoedmanagment - Verhuren - Huren - Vastgoedbeheer - Verhuurmakelaar - Makelaar - Rendement - Aanhuur makelaarIk wil mijn huis verhurenHuurwoningen gezochtMijn woning verhurenInvesteren in vastgoed
Alkmaar - Amsterdam - kop van Noord Holland - Amstelveen - Bergen - Beverwijk - Bloemendaal - Castricum - Den Helder - Diemen - Edam Volendam - - Enkhuizen - Haarlem - Heemskerk - Heemstede - Heerhugowaard - Heillo - Hollands Kroon - Hoorn - Landsmeer - Langedijk - Medemblik - Oostzaan - Opmeer - Purmerend - Schagen - Texel 

Inloggen medewerker

 

WhatsApp