De verhuurmakelaar van Nederland

Mijn DHWB

Weg met de traditionele borg!

Deel dit bericht:.

Wat is Skip Deposit?

Bij het huren van een woning is het gebruikelijk dat je na het tekenen van de huurovereenkomst een bedrag aan borg naar de verhuurder overmaakt. De hoogte van dit bedrag is vaak 3x de maandhuur, en wordt gebruikt om huurachterstanden en eventuele schades aan de huurwoning na beëindiging van het contract te betalen. Skip Deposit staat voor een nieuwe manier van huren waarbij we afscheid nemen van de traditionele waarborgsom. Je krijgt een digitaal zekerheidscertificaat waarmee wij garant voor je staan waardoor je meer geld in je portemonnee houdt voor bijvoorbeeld de inrichting van je nieuwe woning. Daarnaast is Skip Deposit een onafhankelijke schakel tussen huurder en verhuurder, en zorgen wij ervoor dat de beëindiging van het huurcontract op transparante wijze wordt afgewikkeld.

Hoe werkt het?

Als huurder heb je de plicht om na beëindiging van het huurcontract de woning schoon en in originele staat weer op te leveren. De verhuurders waar wij mee samenwerken zullen vooraf een inspectierapport opstellen met duidelijke foto’s van de woning die jij hebt gehuurd. Na vertrek uit de woning zal de verhuurder een eindinspectie uitvoeren, en foto’s van de woning bij beëindiging aan het inspectierapport toevoegen. In geval van schade zal de verhuurder de claim bij ons neerleggen. Skip Deposit zal aan de hand van het inspectierapport beoordelen of de claim gegrond is. Als uit de foto’s blijkt dat de woning niet is opgeleverd zoals afgesproken, dan gaan wij over tot het uitkeren van het schadebedrag tot maximaal 3x de maandhuur. Vervolgens gaan wij met jou in gesprek om de schade te verhalen. Met Skip Deposit behoren discussies over inhoudingen op de waarborgsom tot het verleden.

Voordelen van Skip Deposit:

• Snelle digitale manier van aanvragen, binnen een uur geregeld

• Onafhankelijke afwikkeling van het huurcontract

• Je betaalt alleen als je een probleem is waar je zelf voor verantwoordelijk bent. Als je de woning netjes achterlaat zonder huurachterstand, dan zijn er geen financiële verassingen.

Kosten Skip Deposit:

De kosten van het digitale zekerheidscertificaat zijn afhankelijk van de hoogte van de maandelijkse huur. Bij aanvang huur brengen wij een éénmalig bedrag in rekening, en jaarlijks een vergoeding voor ieder jaar dat je in de woning woont. Vraag de verhuurder wat deze kosten zijn voor de woning die je wilt huren.

Wilt u meer informatie over deze optie, neem dan contact op met ons kantoor.

© De Huurwoning Bemiddelaar- Privacy beleid - Disclaimer - Algemene voorwaarden

Wij zetten ons aanbod ook op:

Vastgoedmanagment - Verhuren - Huren - Vastgoedbeheer - Verhuurmakelaar - Makelaar - Rendement - Aanhuur makelaarIk wil mijn huis verhurenHuurwoningen gezochtMijn woning verhurenInvesteren in vastgoed
Alkmaar - Amsterdam - kop van Noord Holland - Amstelveen - Bergen - Beverwijk - Bloemendaal - Castricum - Den Helder - Diemen - Edam Volendam - - Enkhuizen - Haarlem - Heemskerk - Heemstede - Heerhugowaard - Heillo - Hollands Kroon - Hoorn - Landsmeer - Langedijk - Medemblik - Oostzaan - Opmeer - Purmerend - Schagen - Texel 

Inloggen medewerker

 

WhatsApp