De verhuurmakelaar van Nederland

Wij zoeken huurwoningen

Uw woning verhuren?

Deel dit bericht:.

Wilt u uw woning voor korte of langere tijd verhuren in verband met verblijf in het buitenland? Of gewoon omdat u geen omkijken wil hebben naar de verhuur van uw woning en alle bijkomende zaken? Met ons beheerconcept is het mogelijk. Daarnaast is er binnen dit concept ruimte voor uw eigen wensen en invulling. Wat mag u van het beheerconcept verwachten?

Financieel beheer en incasso

Wij zien er op toe dat de huurder elke maand tijdig de huur en eventueel bijkomende kosten voldoet. Vervolgens zorgen wij, na aftrek van onze beheervergoeding en andere aanverwante kosten, voor doorbetaling van de huurinkomsten aan u. Mocht het dan toch voorkomen dat een huurder niet of niet tijdig voor betaling van de huur zorgt, dan starten wij desgewenst het volledige incassotraject op namens u.

 

Technisch beheer

Natuurlijk wilt u dat uw woning goed onderhouden blijft gedurende de periode van de verhuur. Met ons beheerconcept en eigen technische dienst bent u er van verzekerd dat de woning zowel binnen als buiten goed onderhouden blijft, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Een prettig gevoel!

Administratief beheer

Tijdens de verhuur van de woning lopen zaken zoals, gas, water, elektriciteit, gemeentelijke aanslagen en verzekeringen gewoon door. Deze en andere administratieve zaken nemen wij graag voor u uit handen, een hele zorg minder.

Wat is de looptijd van de overeenkomst

De minimale looptijd van de overeenkomst is 12 maanden, na deze periode kunt maandelijks de overeenkomst zonder bijkomende kosten ontbinden.

Kosten beheerconcept:

Wij kunnen de verhuur van uw woning met volledige dienstverlening en beheer voor u uitvoeren tegen een vast tarief van € 50,00 excl. 21% BTW per maand.
Heeft meer dan 1 woning? Voor een op maat gesneden tarief, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Heeft u uw woning zelf al verhuurd? Geen probleem wij nemen het beheer probleemloos voor u over!!!

Heeft u nog vragen of wenst u uw woning te verhuren op basis van het beheerconcept?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij geven graag antwoord op al uw vragen en eventuele wensen in een persoonlijk gesprek.

Sinds 2014 is ons bedrijf aangesloten bij het keurmerk “Verhuurders Belangen” een keurmerk die erop toeziet dat wij onze werkzaamheden naar behoren uitvoeren. Uiteraard voor u als verhuurder een fijne gedachten dat uw belangen goed worden behartigd.

© De Huurwoning Bemiddelaar- Privacy beleid - Disclaimer - Algemene voorwaarden

Wij zetten ons aanbod ook op:

Vastgoedmanagment - Verhuren - Huren - Vastgoedbeheer - Verhuurmakelaar - Makelaar - Rendement - Aanhuur makelaarIk wil mijn huis verhurenHuurwoningen gezochtMijn woning verhurenInvesteren in vastgoed
Alkmaar - Amsterdam - kop van Noord Holland - Amstelveen - Bergen - Beverwijk - Bloemendaal - Castricum - Den Helder - Diemen - Edam Volendam - - Enkhuizen - Haarlem - Heemskerk - Heemstede - Heerhugowaard - Heillo - Hollands Kroon - Hoorn - Landsmeer - Langedijk - Medemblik - Oostzaan - Opmeer - Purmerend - Schagen - Texel 

Inloggen medewerker

 

WhatsApp