De verhuurmakelaar van Nederland

Wij zoeken huurwoningen

Huisvesting op park de Wierde

Deel dit bericht:.

De Huurwoningbemiddelaar uit Den Helder wil op recreatiepark De Wierde bij Den Oever huisvesting voor arbeidsmigranten realiseren. Zijn wens is om het park van vijftig woningen uit te breiden met veertig chalets op de aangelegen grond.

Patrick van Kuijen van Suo Marte Projectontwikkeling die over het park gaat, zegt dat er inderdaad contact met De Huurwoningbemiddelaar is geweest.

„Maar als een andere partij dit soort ideeën oppert, verwijzen we altijd eerst naar de gemeente. Dat is loket 1. Moeten ze eerst maar onderzoeken of het wel mag. Daarna moet ik het nog willen verkopen. Ik heb daartoe geen concreet voorstel gehoord.”

Hij vindt het dan ook voorbarig als dit idee al een plek krijgt in de krant. „Ik ben juist bezig met een herontwikkelingsplan voor het recreatiepark. Het park is er niet bij gebaat als het dan met arbeidsmigranten wordt geassocieerd. ”

Valk ziet volop mogelijkheden voor het park, waar een recreatieve bestemming op zit. „Het ligt op een gunstige, rustige plek iets buiten de kern en vlakbij Agriport en Afsluitdijk. Op het park willen we camerabewaking en een huismeester die de klok rond aanwezig is.”

Woordvoerster Noortje Slot van Hollands Kroon zegt dat er in oktober contact is geweest met De Huurwoningbemiddelaar. „Hun vraag was hoe de gemeente stond tegenover het goed georganiseerd huisvesten van arbeidsmigranten. In beginsel dus positief. Ze mogen een concreet plan sturen.”

© De Huurwoning Bemiddelaar- Privacy beleid - Disclaimer - Algemene voorwaarden

Wij zetten ons aanbod ook op:

Vastgoedmanagment - Verhuren - Huren - Vastgoedbeheer - Verhuurmakelaar - Makelaar - Rendement - Aanhuur makelaarIk wil mijn huis verhurenHuurwoningen gezochtMijn woning verhurenInvesteren in vastgoed
Alkmaar - Amsterdam - kop van Noord Holland - Amstelveen - Bergen - Beverwijk - Bloemendaal - Castricum - Den Helder - Diemen - Edam Volendam - - Enkhuizen - Haarlem - Heemskerk - Heemstede - Heerhugowaard - Heillo - Hollands Kroon - Hoorn - Landsmeer - Langedijk - Medemblik - Oostzaan - Opmeer - Purmerend - Schagen - Texel 

Inloggen medewerker

 

WhatsApp