De verhuurmakelaar van Nederland

Wij zoeken huurwoningen

Vastgoed verhuren via De Huurwoning Bemiddelaar

Deel dit bericht:.

Vastgoed verhuren doe je bij De Huurwoning Bemiddelaar! Wij zijn de expert op het veilig verhuren van uw woning of beleggingsobject. Door ons in te schakelen heeft u geen omkijken naar het complete verhuurproces, maar plukt u toch de vruchten van uw investering. Denk aan een rendement van ten minste 6 à 7 procent netto! Kom daar maar eens om bij de gemiddelde bank.

Het verhuren van uw vastgoed is niet alleen financieel aantrekkelijk. Het complete proces verloopt ook op een simpele wijze via De Huurwoning Bemiddelaar. Wij ontzorgen pandeigenaren namelijk zo veel mogelijk.

Tijdens een eerste gesprek inventariseren we bijvoorbeeld uw wensen en helpen wij u bij de bepaling van een marktconforme huurprijs. Vervolgens gaan we voor u gauw aan de slag met het vinden van een geschikte kandidaat-huurder, zodat uw vastgoed snel rendement kan opleveren. Uiteraard screenen wij de potentiële huurder van tevoren uitgebreid, en bekijken wij of hun identiteitsbewijs klopt en geldig is. Het beheer van verhuurd vastgoed van particulieren en vastgoedpartijen verzorgen wij ook. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat het zowel binnen als buiten goed onderhouden blijft.

De incasso van de huurpenningen verloopt tijdig, veilig en transparant via Stichting Huurgelden De Huurwoning Bemiddelaar. Na aftrek van de beheervergoeding en andere kosten, ontvangt u de huurinkomsten. Betaalt een huurder te laat of helemaal niet, starten wij namens de verhuurder een incassotraject op. U hoeft zich over dit soort zaken dus absoluut niet druk te maken als eigenaar van vastgoed. Laat u dat maar aan ons over. Want De Huurwoning Bemiddelaar is dé specialist op het verhuren van woningen of beleggingsobjecten.

© De Huurwoning Bemiddelaar- Privacy beleid - Disclaimer - Algemene voorwaarden

Wij zetten ons aanbod ook op:

Vastgoedmanagment - Verhuren - Huren - Vastgoedbeheer - Verhuurmakelaar - Makelaar - Rendement - Aanhuur makelaarIk wil mijn huis verhurenHuurwoningen gezochtMijn woning verhurenInvesteren in vastgoed
Alkmaar - Amsterdam - kop van Noord Holland - Amstelveen - Bergen - Beverwijk - Bloemendaal - Castricum - Den Helder - Diemen - Edam Volendam - - Enkhuizen - Haarlem - Heemskerk - Heemstede - Heerhugowaard - Heilo - Hollands Kroon - Hoorn - Landsmeer - Langedijk - Medemblik - Oostzaan - Opmeer - Purmerend - Schagen - Texel 

Inloggen medewerker

 

WhatsApp