De verhuurmakelaar van Nederland

Betalen van de huur

Wij bieden de volgende mogelijkheden om de maandelijkse huur te betalen.

Elke 15e van de maand worden de nieuwe huurfacturen verzonden voor de nieuwe maand, Dit gebeurt via een automatische systeem en keert elke maand weer terug.

Onze kantoren bieden de volgende mogelijkheden aan, overigs is dit per kantoor verschillend, voor meer informatie gaat u naar het betreffende kantoor:

Indien u niet kunt betalen, verzoeken wij u ALTIJD contact met ons op te nemen om verdere problemen te voorkomen. Horen wij niets van u dan zullen wij de incasso procedure voortzetten en komen de daarmee bijbehorende incassokosten voor uw rekening.

Bij eventuele problemen kunnen wij binnen onze organisatie schuldhulpverlening inzetten, hiervoor werken wij samen met diverse instellingen.

De incasso procedure:

  1. 15e dag voorafgaand de nieuwemaand: Elke 15e van de maand worden de nieuwe nota’s verzonden inzake de nieuwe  huurmaand. U dient de huur huur op of voor de 1e van de maand te betalen.
  2. 2e dag van de maand: Onze medewerkers nemen telefonisch contact met u op om te melden dat de huur nog niet betaald is. Tevens ontvangt u een herinnering per mail en post, hierin krijgt u nog 14 dagen tijd om zonder verdere incassokosten de vordering te voldoen.
  3. 5e dag van de maand: Indien er nog niet betaald is, zal een van onze medewerkers een huisbezoek afleggen om eventuele problemen te bespreken. Indien niemand thuis is of niet in gesprek wil zal onze medewerker een exploot achterlaten met de vervolg stappen
  4. 9e dag van de maand: Indien u nog niet aan uw betaling verplichting heeft voldaan zullen wij u een aanmaning versturen om alsnog de huurbetaling in orde te maken. Hierin zullen wij kenbaar maken dat als u niet betaald wij de vordering uit handen zullen geven en de gemaakte kosten voor uw rekening komen.
  5. 16e dag van de maand: U ontvangt een brief van gerechtsdeurwaarder Kerckhoffs en Lasonder te Hoorn en dient u dit met de deurwaarder af te handelen.
  6. 30e dag van de maand: De deurwaarder zal de incasso procedure opstarten en wij kunnen nu niets meer voor u betekenen. Alle communicatie zal via de deurwaarder verlopen. Alle gemaakte kosten komen nu geheel voor uw rekening.
  7. De ontruiming: Indien betaligen uitblijven zullen wij zodra het juridisch mogelijk is tot ontruiming overgaan, let wel op dat de hoge gemaakte kosten voor uw rekening komen.
© De Huurwoning Bemiddelaar- Privacy beleid - Disclaimer - Algemene voorwaarden

 

Het concept, logo's, uitingen,de formule en het merk De Huurwoning Bemiddelaar® is eigendom van Sabriso Holding B.V. 

U vind ons aanbod op: