De verhuurmakelaar van Nederland

Uw huur betalen

Wij bieden de volgende mogelijkheden om de maandelijkse huur te betalen.

Elke 15e van de maand worden de nieuwe huurfacturen verzonden voor de nieuwe maand, Dit gebeurt via een automatische systeem en keert elke maand weer terug.

Onze kantoren bieden de volgende mogelijkheden aan:

Indien u niet kunt betalen, verzoeken wij u ALTIJD contact met ons op te nemen om verdere problemen te voorkomen. Horen wij niets van u dan zullen wij de incasso procedure voortzetten en komen de daarmee bijbehorende incassokosten voor uw rekening.

Bij eventuele problemen kunnen wij binnen onze organisatie schuldhulpverlening inzetten, hiervoor werken wij samen met diverse instellingen.

De incasso procedure:

  1. 15e dag voorafgaand de nieuwemaand: Elke 15e van de maand worden de nieuwe nota’s verzonden inzake de nieuwe  huurmaand. U dient de huur huur op of voor de 1e van de maand te betalen.
  2. 2e dag van de maand: Onze medewerkers nemen telefonisch contact met u op om te melden dat de huur nog niet betaald is. Tevens ontvangt u een herinnering per mail en post, hierin krijgt u nog 15 dagen tijd om zonder verdere incassokosten de vordering te voldoen.
  3. 5e dag van de maand: Indien er nog niet betaald is, zal een van onze medewerkers een huisbezoek afleggen om eventuele problemen te bespreken. Indien niemand thuis is of niet in gesprek wil zal onze medewerker een exploot achterlaten met de vervolg stappen
  4. 16e dag van de maand: U ontvangt een brief van onze gerechtsdeurwaarder, en dient u dit met de deurwaarder af te handelen.
  5. De Deurwaarder: Indien u niet betaalt zullen de incassokosten, gerechtelijke en buiten gerechtelijke kosten op u verhaalt worden.
© De Huurwoning Bemiddelaar- Privacy beleid - Disclaimer - Algemene voorwaarden

 

Het concept, logo's, uitingen, de formule en het merk De Huurwoning Bemiddelaar® zijn eigendom van Joma Beheer Den Helder B.V.

U vind ons aanbod op: