De verhuurmakelaar van Nederland

Uw huur opzeggen

U kunt uw huur op drie manieren opzeggen:

Per aangetekende brief

U dient in deze brief te vermelden per wanneer u het huurcontract wilt beëindigen, naar welk adres u gaat verhuizen en het telefoonnummer waar u bereikbaar bent. Na ontvangst van de brief nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak voor het inspecteren van de woning.

Persoonlijk op kantoor

U kunt persoonlijk komen opzeggen op kantoor aan de Torplaan 2B. Wanneer er geen medewerker in de gelegenheid is om u direct te helpen, kunt u het opzegkaartje invullen en bij de balie afgeven. Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak voor het inspecteren van de woning.

Online opzeggen

Middels dit online opzegformulier kunt u eenvoudig en snel uw huur opzeggen. Het voordeel, u hoeft dan geen aangetekende brief te versturen of langs te komen op ons kantoor. Het opzeggen kan 7 dagen per week en 24 uur per dag!

Huur opzeggen

Een vlotte verhuizing begint met het tijdig opzeggen van de huur van uw woning. U kunt uw huur  opzeggen met inachtneming van minimaal één kalendermaand opzegtermijn. 

Kan ik de einddatum van het huurcontract wijzigen of de opzegging annuleren?

De afgesproken dag waarop u de sleutels aan ons moet overdragen ligt vast. De volgende huurder heeft zijn verhuisdatum daar ook weer op afgestemd.
Het wijzigen van de einddatum van het huurcontract kan uitsluitend als De Huurwoning Bemiddelaar de advertentie nog niet geplaatst heeft.
Zowel bij het wijzigen van de einddatum van het huurcontract als bij het annuleren van de huuropzegging zal, indien dit op uw woning van toepassing is, de nieuwe HOGERE HUURPRIJS in rekening worden gebracht. Dit gebeurt vanaf de oorspronkelijke einddatum van het huurcontract.
Neem voor het aanvragen van het wijzigen of annuleren van de einddatum van de huuropzegging tijdens kantooruren telefonisch contact op met De huurwoning bemiddelaar  (0223) 694396

Wanneer worden de inspecties uitgevoerd?
Direct na de opzegging maken wij met u een afspraak voor een inspectie. De  mutatieopzichter keurt uw woning volgens de door ons vastgestelde kwaliteitsnormen. Lees meer over het achterlaten van uw woning en de door ons gehanteerde kwaliteitsnormen in "Alles over Achterlaten woning".

Wat staat er in een eindnota?
De huur, servicekosten en eventuele abonnementskosten worden verrekend tot en met de  opzegdatum. U ontvangt hiervoor een aparte nota.

© De Huurwoning Bemiddelaar- Privacy beleid - Disclaimer - Algemene voorwaarden

 

Het concept, logo's, uitingen, de formule en het merk De Huurwoning Bemiddelaar® zijn eigendom van Joma Beheer Den Helder B.V.

U vind ons aanbod op: