De verhuurmakelaar van Nederland

Privacy verklaring

 
De Huurwoning bemiddelaar Den Helder B.V. respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie met onze klanten hebben wij daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun de rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.  
Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

 
Totdat u op de website het gebruik van cookies en andere tracking systems accepteert, plaatsen wij geen analytische cookies en/of tracking cookies op uw computer, mobiele telefoon of tablet.
Met het voortzetten van het bezoek van deze website accepteert u de volgende gebruikersvoorwaarden.  
De huidige op de website beschikbare versie van de privacy policy is de enige versie die van toepassing is zolang u de website bezoekt, totdat een nieuwe versie de huidige versie vervangt.
 


Artikel 1 - Wettelijke bepalingen


Artikel 2 - Toegang tot de website


Artikel 3 - De content van de website  


Artikel 4 - Het beheer van de website
Voor het goede beheer van de website kan de beheerder op ieder moment:


Artikel 5 - Verantwoordelijkheden


Artikel 6 - Het verzamelen van gegevens


Artikel 7 - Uw rechten met betrekking tot uw gegevens


Artikel 8 - Verwerking van persoonsgegevens


Artikel 9 - Commerciële aanbiedingen


Artikel 10 - Bewaartermijn gegevens


Artikel 11 - Cookies 


Artikel 12 - Beeldmateriaal en aangeboden producten


Artikel 13 - Toepasselijk recht


Artikel 14 - Contact

 
 
 

© De Huurwoning Bemiddelaar- Privacy beleid - Disclaimer - Algemene voorwaarden

 

Het concept, logo's, uitingen, de formule en het merk De Huurwoning Bemiddelaar® is eigendom van Sabriso Holding B.V..

U vind ons aanbod op: