De verhuurmakelaar van Nederland

Urgentie

Er zijn situaties in een mensenleven die vragen om een voorrangsbehandeling. Zo’n voorrangsbehandeling bestaat ook bij woningtoewijzing: u krijgt dan urgentie toegekend.

Om iedere vorm van oneerlijkheid te voorkomen hebben gemeente Den Helder en wij in een convenant heel duidelijk afspraken gemaakt over het begrip ‘urgentie’. Deze afspraken zijn er om misbruik van de regeling te voorkomen en zo de andere woningzoekenden niet te benadelen.

Hoe werkt het?

Aanmelden urgentie

U meldt zich bij ons met de benodigde documentatie. Urgentie kan alleen door officiele instellingen worden afgegeven, de officiele instelling zijn: GGD, GGZ, Gemeente Den Helder of een andere gemeente / ketenhuis. 

Beoordeling van uw aanvraag

Het team van V&A beoordeelt uw aanvraag, onder andere door een huisbezoek en overleg met instanties die uw aanvraag ondersteunen.

Terugkoppeling besluit

Het oordeel van de commissie V&A wordt aan ons voorgelegd. Wij nemen het uiteindelijke besluit. Van het besluit ontvangt u schriftelijk bericht. 

Woning accepteren

Wanneer u met urgentie een woning krijgt toegewezen dient u deze te accepteren, bij weigering vervalt uw urgentie. U kunt geen voorkeur voor een bepaalde wijk, straat of voor een bepaald woningtype aangeven.

 

© De Huurwoning Bemiddelaar- Privacy beleid - Disclaimer - Algemene voorwaarden

 

Het concept, logo's, uitingen, de formule en het merk De Huurwoning Bemiddelaar® zijn eigendom van Joma Beheer Den Helder B.V.

U vind ons aanbod op: