De verhuurmakelaar van Nederland

Uw woning verhuren

U wilt uw woning verhuren voor een korte of langere periode? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat om uw woning niet alleen in korte tijd maar ook vertrouwd te verhuren. Naast het voeren van een persoonlijk gesprek met de kandidaat-huurders beoordelen wij ook de kredietwaardigheid aan de hand van een zogenaamde kredietcheck. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen, neem geheel vrijblijvend contact met een van onze vestigingen op.

Zie onderstaande informatie voor verhuur informatie !!

U besluit uw woning via onze vestiging te verhuren, hoe dan verder?

In een persoonlijk gesprek maken wij verder kennis met u, geven wij antwoord op uw vragen, bespreken de mogelijkheden, inventariseren uw wensen ten aanzien van de kandidaat-huurder en adviseren u over de huurprijs. Om uw woning op internet te kunnen presenteren nemen wij tevens de gegevens van de woning op en maken wij een aantal foto’s. Voor een afspraak beperken wij ons niet tot kantoortijden. Ook in de avonduren of op zaterdag is het mogelijk een afspraak te maken.

Er is een kandidaat-huurder voor uw woning?

Een van onze verhuurspecialisten gaat samen met de kandidaat-huurder uw woning bezichtigen. Samen lopen zij door uw woning waarbij de kandidaat-huurder antwoord krijgt op eventuele vragen mochten die er zijn. Geeft de kandidaat-huurder na de bezichtiging aan uw woning te willen huren, dan nemen wij vervolgens contact met u op. In dit gesprek zullen wij de kandidaat-huurder aan u voorstellen op basis van de persoonlijke gegevens die wij van hem of haar hebben ontvangen bij de inschrijving. Op basis van deze gegevens geeft u aan wel of niet akkoord te gaan voor verhuur aan de betreffende kandidaat-huurder.

U bent akkoord, de woning is verhuurd, gefeliciteerd!

Zodra u akkoord heeft gegeven voor verhuur aan de kandidaat-huurder gaan wij de huurovereenkomst opmaken om deze vervolgens stap voor stap met u door te nemen. Bent u akkoord met de inhoud? Dan kunt u de huurovereenkomst ondertekenen. Na het ondertekenen ontvangt u de 1e maand huur en de borg, welke de kandidaat-huurder, eerder aan ons heeft afgedragen en kan de sleuteloverdracht plaatsvinden.

Wat kost het om uw woning te verhuren?

Voor onze marketing activiteiten ontvangen wij een vergoeding van de verhuurder, zijnde € 600.- incl. btw. 

Ons bedrijf is aangesloten bij een gerenommeerde instelling voor het afhandelen van Creditchecks, de meeste makelaars checken op omgeving en adres. Wij doen een persoonscontrole en controleren of het persoonsdocument klopt of geldig is en niet als vermist staat gemeld, tevens is ons bedrijf aangesloten klachten en kansen register waardoor wij probleemhuurders in kaart kunnen brengen.

Uw woning verhuren?

Wilt u meer informatie omtrent het verhuren van uw woning, laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen omtrent de mogelijkheden voor het verhuren van uw woning.

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoon
Straat
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Omschrijving van de woning
Foto van de woning
Gewenste huurprijs
Huurperiode

© De Huurwoning Bemiddelaar- Privacy beleid - Disclaimer - Algemene voorwaarden

 

Het concept, logo's, uitingen, de formule en het merk De Huurwoning Bemiddelaar® zijn eigendom van Joma Beheer Den Helder B.V.

U vind ons aanbod op: