De verhuurmakelaar van Nederland

Vastgoed beheer

Heeft u één woning of een uitgebreide 'portefeuille', dan zijn wij de aangewezen partij om het complete beheer voor u uit te voeren.
Ook tijdelijke verhuur van uw woning of appartement kunt u door ons laten uitvoeren. Wij ontzorgen u volledig! Graag leggen wij u uit wat u van ons beheerconcept kunt verwachten

Financieel beheer en incasso

Wij zien er op toe dat de huurder elke maand tijdig de huur en eventueel bijkomende kosten voldoet. Dit geschied veilig en transparant via onze eigen stichting 'Stichting huurgelden de huurwoning bemiddelaar'  Vervolgens zorgen wij, na aftrek van onze beheervergoeding en andere aanverwante kosten, voor doorbetaling van de huurinkomsten aan u.
Mocht het dan toch voorkomen dat een huurder niet of niet tijdig voor betaling van de huur zorgt, dan starten wij namens de verhuurder een incassotraject op.

Technisch beheer

Natuurlijk wilt u dat uw woning goed onderhouden blijft gedurende de periode van de verhuur.
Met ons beheerconcept en eigen technische dienst bent u er van verzekerd dat de woning zowel binnen als buiten goed onderhouden blijft, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Dat moet een geruststellend gevoel geven!

Administratief beheer

Tijdens de verhuur van de woning lopen zaken zoals, energie, elektriciteit, gemeentelijke aanslagen en verzekeringen gewoon door.
Deze en andere administratieve zaken nemen wij graag voor u uit handen, een hele zorg minder.

De looptijd van de overeenkomst

De minimale looptijd van de overeenkomst is 12 maanden, na deze periode kunt maandelijks de overeenkomst zonder bijkomende kosten ontbinden.

Kosten beheerconcept

Wij kunnen de verhuur van uw woning met volledige dienstverlening inclusief beheer voor u uitvoeren tegen een vast tarief van € 50,00 excl. btw per maand.

Voor het opstarten van het dossier rekenen wij u eenmalig een bedrag in rekening van € 150,= excl. btw.
Heeft u meerdere objecten in bezit en wilt u deze bij ons onderbrengen, maken wij graag een offerte op maat. 

Heeft u uw woning zelf al verhuurd? Geen probleem, wij nemen het beheer probleemloos over.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wenst u uw woning te verhuren op basis van ons beheerconcept, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uw naam
Uw e-mailadres
Aanmelden voor
Opmerking

 

 

 

 

© De Huurwoning Bemiddelaar- Privacy beleid - Disclaimer - Algemene voorwaarden

 

Het concept, logo's, uitingen, de formule en het merk De Huurwoning Bemiddelaar® zijn eigendom van Joma Beheer Den Helder B.V.

U vind ons aanbod op: