De verhuurmakelaar van Nederland

Verhuren als belegging

Verhuren als belegging

Huren is ‘hot’! Economisch gaat het beter, de verkoopmarkt trekt aan, de vraag naar woonruimte stijgt en bovendien is de rente is laag. Dit is hét moment om als belegger te investeren in vastgoed!

De Huurwoning Bemiddelaar assisteert bij de het aankoopproces van uw belegging
Overweegt u tot aankoop van een beleggingspand over te gaan? Betrek dan een Huurwoning Bemiddelaar verhuurmakelaar bij het aankoopproces. De makelaars van de Huurwoning Bemiddelaar kennen de lokale markt en weten wat huurders willen. Wij voeren graag, namens u, de onderhandelingen bij de aankoop!

Maximaal rendement op uw vastgoedbelegging
De Huurwoning Bemiddelaar weet als geen ander hoe belangrijk rendement is van de verhuur van uw vastgoedportefeuille en denkt graag met u mee of optimalisatie mogelijk is. 

Verhuur van uw vastgoedbelegging
Het overgrote deel van het aanbod van de Huurwoning Bemiddelaar bestaat uit woningen, appartementen en kamers/studio’s van beleggers. Wij weten wat voor u als belegger belangrijk is aan een huurder. U zoekt immers een stabiele bewoner die voor een aantal jaren uw huurder blijft. Daarnaast is het van belang een huurprijs te bepalen die voldoet aan de eisen van het woningwaarderingsstelsel én die past binnen de huidige markt. 

Laat de Huurwoning Bemiddelaar u adviseren over uw vastgoedbelegging
De verhuurmakelaars van de Huurwoning Bemiddelaar zijn u graag van dienst om uw leegstand te minimaliseren en te beoordelen of u op dit moment wel een optimaal rendement haalt uit uw verhuurde object(en). Heeft u 1 woning of een portefeuille met meer dan 50 objecten? Laat u vrijblijvend door ons informeren. 

Neem contact met ons op:

Uw naam
Uw e-mailadres
Aanmelden voor
Opmerking

© De Huurwoning Bemiddelaar- Privacy beleid - Disclaimer - Algemene voorwaarden

 

Het concept, logo's, uitingen,de formule en het merk De Huurwoning Bemiddelaar® is eigendom van Sabriso Holding B.V. 

U vind ons aanbod op: