De verhuurmakelaar van Nederland

Werkwijze en voorwaarden

De inschrijving?

Waarom inschrijven? Via de website kunt u eenvoudig inschrijven en heeft u toegang tot alle extra’s van onze website. Zo kunt u een jaar lang onbeperkt reageren en 3 bezichtigingen inplannen met een van onze medewerkers op een tijdstip dat het u uitkomt. U geeft uw woonwensen aan in uw persoonlijke profiel. Wij stemmen deze vervolgens af op ons woningaanbod en helpen u zo bij het vinden van de juiste huurwoning! Met een netwerk van verhuurmakelaars is er altijd wel een geschikte woning te vinden. Inschrijfkosten bedragen € 35,- incl. BTW via de website, bij inschrijven op een van onze kantoren bedragen de kosten € 75,00 incl. BTW.

Op zoek naar de geschikte huurwoning?

Eenmaal ingeschreven houden we u op de hoogte van alle nieuwe huurwoningen. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de woonwensen die u heeft opgegeven. Zo worden uw persoonlijke wensen gecombineerd met de juiste huurwoning. Uiteraard loont het ook om zelf het huurwoningaanbod te volgen op onze website, waar u tevens direct een bezichtiging kunt aanvragen. Door ons ruime bestand van particuliere woningverhuurders is er vast een verhuurder die uw droom(huur)woning aanbiedt!

De bezichtiging?

En dan is het zover, u heeft een huurwoning op het oog en wil deze graag bezichtigen! Bij de bezichtiging is altijd een van de verhuurspecialisten van een van onze vestigingen aanwezig. Deze medewerker voorziet u van alle informatie over de betreffende huurwoning en kan antwoord geven op al uw vragen. Het bezichtigen van een huurwoning kan ingepland worden op een tijdstip dat het u uitkomt. Wij beperken ons niet tot kantoortijden, ook in de avonduren of op zaterdag is het mogelijk een afspraak voor een bezichtiging te maken.

Interesse en nu?

Voldoet de huurwoning aan uw woonwensen en zijn en zijn al uw vragen beantwoord? Hoe nu verder? De medewerker die bij de bezichtiging aanwezig was, gaat u nu voorstellen aan de verhuurder. Dit doet hij door de verhuurder op de hoogte te brengen van uw persoonlijke gegevens zoals u deze aan ons heeft verstrekt. Op basis daarvan zal de verhuurder het definitieve akkoord geven en wij de woning toewijzen.

Gefeliciteerd!

De verhuurder is akkoord en de sleuteloverdracht is in zicht! Wij maken de huurovereenkomst op en zullen deze stap voor stap met u doornemen. Indien u akkoord bent met de inhoud kunt u de huurovereenkomst ondertekenen. Bij het ondertekenen van de huurovereenkomst dient u de 1e maand huur te betalen en de borg en onze aanhuurkosten. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de huurovereenkomst, de 1e maand huur en de borg worden afgedragen aan de verhuurder. Op de overeengekomen ingangsdatum ontvangt u van ons de sleutel, gefeliciteerd met uw woning, wij wensen u veel geluk toe!

Sinds november 2014 is ons bedrijf aangesloten bij het keurmerk “Verhuurders Belangen” een keurmerk die erop toeziet dat wij onze werkzaamheden naar behoren uitvoeren. Uiteraard voor u als huurder een fijne gedachte dat u met een gedegen partij te maken heeft.

Spelregels:

© De Huurwoning Bemiddelaar- Privacy beleid - Disclaimer - Algemene voorwaarden

 

Het concept, logo's, uitingen,de formule en het merk De Huurwoning Bemiddelaar® is eigendom van Sabriso Holding B.V. 

U vind ons aanbod op: