Venetiehof 137

Het appartement (Venetiëhof 137) is gelegen aan de rand van het Oostelijk Havengebied in Amsterdam op het KNSM-eiland met uitzicht over het IJ en Amsterdam-Rijnkanaal. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 89 m2 en is gebouwd in 1994.

Dit mooie appartement op de zesde verdieping heeft een ruime woonkamer met open keuken in L opstelling met inbouwapparatuur en een ruimbalkon met uizicht op het water aan de oostkant waar u heerlijk kunt genieten van de opkomende zon. Ook is er een binnentuin aanwezig.

Het appartement is volledig gestoffeerd en gemeubileerd en heeft twee slaapkamers. Bij de huurprijs in, zit ook een binnen parkeerplaats

Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de Ring A-10 afslag S 114/116. Het centrum en CS Amsterdam is via het IJ in 10 minuten fietsen bereikbaar. Bus en Tram zijn op korte loopafstand en bieden een snelle verbinding o. a. naar het centrum, CS, station Zuid (Zuid As), Amstelstation en Leidseplein. Met het Oostveer is zeer goede verbinding met Amsterdam Noord.

Op loopafstand bevinden zich winkelcentrum Brazil (o. a. Jumbo, Kruidvat, apotheek, Albert Heijn) parken, gezellige cafés en eetgelegenheden en diverse winkels. Op KNSM-eiland zijn er verschillende zwemsteigers en vanaf de steigers kun je het water in. Er is een groot grasveld aan het IJ waar het mogelijk is om in de zomer te zwemmen of te watersporten (zeilen, suppen etc. ).

De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een bruisende veilige buurt.
Bijzonderheden
• Voorkeur meer persoons huishouden
• Nabij centrum
• Lage stookkosten

Informatie over de woning

Helaas is deze woning al verhuurd
Verhuurd
Huurperiode
In overleg
Soort huurcontract
Huur
1750
per maand
Servicekosten
0
Borg
€ 0

Kenmerken van de huurwoning

Type woning
Woonoppervlakte
89 m2
Aantal kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal woonlagen
woonlaag
Bouwjaar
0
Staat van oplevering
Gemeubileerd
Huisdieren
Parkeerplaats

U moet zich eerst inschrijven

Om in te schrijven op deze woning moet u eerst inloggen met een account.

In ons overzicht vindt u vast een woning die aansluit op uw wensen.

Account aanmaken

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.