Schrijf u in als kandidaat huurder

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u zich eerst in te schrijven als woningzoekende. Nadat u uw zich heeft aangemeld en uw dossier compleet heeft ingevuld en de stukken hebt aangeleverd welke wij vragen, is het mogelijk om te reageren en bezichtigen van ons huuraanbod. U moet er rekening mee houden dat wij altijd 1 maand huur, 1 maand borg en € 75,00 administratiekosten rekenen. Tevens gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van De Huurwoning Den Helder B.V. deze algemene voorwaarden kunt u vinden op onze site: dehuurwoningbemiddelaar.nl. U bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van uw dossier en het afronden hiervan..

Aanmelden in 4 stappen

Aanmelden als kandidaat huurder kost € 45,00 voor de duur van 1 jaar. Uw eigen account aanmaken duurt slechts een paar minuten:

1

Gegevens versturen

Na betaling vult onderstaande gegevens in en klikt u op 'Verzenden'.

2

Inschrijfgeld betalen via iDEAL

U betaalt het inschrijfgeld van € 45,00 via iDEAL en u kunt zich gelijk aanmelden.

Lukt dit niet dan kunt u:

- Bij ons op kantoor kunt u contant of per PIN betalen

- U kunt uw inschrijfgeld overmaken, zodra dit door ons is ontvangen geven wij uw omgeving vrij. Dit is ideaal voor bewindvoerders en mensen zonder internetbankieren.

3

Dossier compleet maken

U kunt uw stukken uploaden via ons klanten portaal 'Mijn DHWB'. Zodra uw dossier compleet is ingevuld kunt reageren op objecten.

4

Reageren op object

Wanneer uw dossier compleet is wordt u opgenomen in ons bestand en kunnen wij een object toewijzen.