Kruiswijk 19D

Wij presenteren u met trots een unieke zakelijke verhuurkans op het bruisende bedrijventerrein Kruiswijk in Anna Paulowna. Deze strategisch gelegen locatie biedt uitstekende bereikbaarheid naar prominente steden zoals Alkmaar, Den Helder, Hoorn en de Wieringermeer, waardoor uw bedrijf kan floreren in een dynamische omgeving.

Deze kantoor-/bedrijfsruimte is met zorg ontworpen en omvat een royale oppervlakte van 132 m2, verdeeld over twee verdiepingen van elk circa 66 m2.

Begane grond:

Bij betreding van de begane grond ervaart u direct een gevoel van professionaliteit en efficiëntie. Met aparte ingangen naar zowel de loods als de eerste verdieping, biedt deze ruimte optimale functionaliteit en flexibiliteit. De loods beschikt over een ruime overheaddeur en een casco-indeling, waardoor u volledige controle heeft over de inrichting en indeling van uw bedrijfsactiviteiten. Bovendien zijn er diverse stroompunten en een krachtstroomaansluiting aanwezig, waardoor uw apparatuur probleemloos kan functioneren.

Eerste verdieping:

De eerste verdieping is de perfecte aanvulling op uw bedrijfsbehoeften. De gedeeltelijke inrichting, inclusief plafonds en verlichting, biedt een professionele en comfortabele werkomgeving. Een gereserveerde ruimte voor een douche en toilet is deels voltooid en kan snel operationeel worden gemaakt met minimale aanpassingen.

Deze kantoor-/bedrijfsruimte is bij uitstek geschikt voor ambitieuze ondernemers die op zoek zijn naar een multifunctionele werkplaats op de begane grond en representatieve kantoorruimte op de eerste verdieping.

Als onderdeel van een goed georganiseerde Vereniging van Eigenaren (VvE), ontvangt u een huishoudelijk reglement dat ervoor zorgt dat het pand in optimale staat wordt gehouden, waardoor uw bedrijf zonder zorgen kan floreren.

De bestemmingsplanwijziging voor deze ruimte maakt bedrijvigheid mogelijk. Wij adviseren u echter om zelf de naleving van het bestemmingsplan te verifiëren via ruimtelijkeplannen.nl, om ervoor te zorgen dat uw beoogde activiteiten passen binnen de geldende voorschriften.

De huurprijs is exclusief energieverbruik en het energiecontract dient op uw eigen naam te staan. Zo heeft u volledige controle over uw energiebeheer en -kosten.

De minimale huurperiode bedraagt één jaar, maar wij staan open voor besprekingen over langere termijnen die aansluiten bij uw bedrijfsplannen.

De maandelijkse huur bedraagt € 750,- en is vrijgesteld van omzetbelasting. Ter garantie vragen wij een borgsom ter waarde van twee maanden huur, oftewel € 1.500,-.

Mis deze unieke kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en de mogelijkheden van dit pand te ontdekken.

Beschikbaarheid: Per direct.

Inschrijven voor deze woning

Soort huurcontract
per maand
Huur
750,-
per maand
Servicekosten
1
Borg
€ 1500
Status
Nieuw
Aanvaarding
Direct

Kenmerken van het object

Type woning
Overige
Opslagruimte
Woonoppervlakte
136 m2
Bouwjaar
0

U moet zich eerst inschrijven

Om in te schrijven op dit object moet u eerst inloggen met een account.

In ons overzicht vindt u vast een object die aansluit op uw wensen.

Account aanmaken