Hoogstraat 110

Deze unieke woning bevindt zich in Den Helder, gelegen aan de Hoogstraat. Met een woonoppervlakte van 41 m2, is deze woning oorspronkelijk gebouwd in 1960 en beschikt over een energielabel C.

Dit bijzondere woongebied in Den Helder biedt een unieke leefervaring. Hoogstraat 110 is gelegen in de Centrum buurt, waar relatief veel jonge bewoners tussen de 25 en 44 jaar oud wonen. Bovendien is deze buurt gekenmerkt door een betrekkelijk rustige atmosfeer met een lage bevolkingsdichtheid.

De woning geniet een uitstekende bereikbaarheid met tal van voorzieningen in de directe omgeving. Het ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Den Helder, evenals een supermarkt en treinstation. Bovendien is de dichtstbijzijnde snelweg op slechts 44 minuten rijden, waardoor deze locatie zeer gunstig is voor forenzen.

De woning is ideaal voor één of twee personen en beschikt over één slaapkamer, een keurige keuken en een badkamer met toilet. De huurperiode bedraagt minimaal 12 maanden, waarna de huur voor onbepaalde tijd kan worden voortgezet. De maandelijkse huurprijs bedraagt € 650, met een borgsom ter hoogte van één maand huur. Om in aanmerking te komen voor deze woning, dient u geregistreerd te zijn als woningzoekende bij ons kantoor.

Informatie over de woning

Per datum
02-01-2024
Soort huurcontract
per maand
Huur
650,-
per maand
Borg
€ 650
Status
Nieuw
Aanvaarding
Per datum

Kenmerken van de woning

Type woning
Appartement
Bovenwoning
Woonoppervlakte
41 m2
Aantal kamers
2 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Aantal woonlagen
1
Bouwjaar
1960
Staat van oplevering
Kaal
Energie label
C
Eigenschappen
TV kabel
Frans balkon
Natuurlijke ventilatie
Parkeerplaats
Openbaar parkeren
Parkeervergunningen
Huisdieren
Nee

U moet zich eerst inschrijven

Om in te schrijven op deze woning moet u eerst inloggen met een account.

In ons overzicht vindt u vast een woning die aansluit op uw wensen.

Account aanmaken

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.