Nieuwstraat 80

Gelegen in Den Helder ligt deze karakteristieke eengezinswoning in de Nieuwstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 84 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 47 m2. De woning is gebouwd in 1900 en heeft een energielabel F.

Uniek wonen in Den Helder. Dat kan goed in deze buurt. Nieuwstraat 80 is gelegen in de buurt Visbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Helder, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 43 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit drie kamers. De woning wordt op dit moment in zijn geheel verbouwd. Hiermee komt u dus letterlijk in een gespreid bedje terecht. De woning wordt voorzien van een nieuwe toilet, badkamer, toilet, keuken met inbouwapparatuur, 2 ruime slaapkamers en de woning wordt volledig gestoffeerd opgeleverd. Oplevering begin December 2021

Bijzonderheden
• Voorkeur meer persoons huishouden
• Nabij centrum
• Lage stookkosten

Informatie over de woning

Helaas is deze woning al verhuurd
Verhuurd
Huurperiode
In overleg
Soort huurcontract
Permanent
Huur
875
per maand
Servicekosten
0
Borg
€ 875

Kenmerken van de huurwoning

Type woning
Woonoppervlakte
84 m2
Aantal kamers
2 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal woonlagen
woonlaag
Bouwjaar
1900
Staat van oplevering
Gestoffeerd
Huisdieren
Nee
Parkeerplaats

U moet zich eerst inschrijven

Om in te schrijven op deze woning moet u eerst inloggen met een account.

In ons overzicht vindt u vast een woning die aansluit op uw wensen.

Account aanmaken

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.