Wilhelminastraat 54

Gelegen in Den Helder bevindt zich deze prachtige eengezinswoning aan de Wilhelminastraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 100 m² en staat op een perceel van 85 m². Gebouwd in 2002, heeft deze woning een energielabel B.

Deze woning biedt stijlvol wonen in Den Helder, met name in de Van Galenbuurt. Deze buurt staat bekend als kindvriendelijk en herbergt veel gezinnen. In verhouding tot de bevolking zijn er veel jonge bewoners tussen de 25 en 44 jaar oud. Bovendien is het een betrekkelijk rustige buurt, gezien de bevolkingsdichtheid.

De bereikbaarheid van de woning is redelijk tot goed, met tal van voorzieningen in de nabijheid. U bevindt zich op loopafstand van het centrum van Den Helder, een supermarkt en een treinstation. Bovendien is de dichtstbijzijnde uitvalsweg binnen 45 minuten te bereiken.

De indeling van de woning omvat vier kamers, waarvan 2 slaapkamers. De woning is beschikbaar voor verhuur voor een minimale periode van 12 maanden en maximaal 24 maanden. Bij geschiktheid kan de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd worden verlengd.

De inkomstengrens bedraagt 2 keer de netto huurprijs.

Inschrijven voor deze woning

Helaas is deze woning al verhuurd
Soort huurcontract
per maand
Huur
951,-
per maand
Borg
€ 951
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per datum

Kenmerken van het object

Type woning
Woonhuis
Eengezinswoning
Tussenwoning
Woonoppervlakte
100 m2
Aantal kamers
4 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal woonlagen
2
Bouwjaar
1905
Energie label
B
Eigenschappen
TV kabel
Glasvezel kabel
Parkeerplaats
Openbaar parkeren

U moet zich eerst inschrijven

Om in te schrijven op dit object moet u eerst inloggen met een account.

In ons overzicht vindt u vast een object die aansluit op uw wensen.

Account aanmaken