Metiusstraat 19

Gelegen in Heerhugowaard ligt deze bijzondere woning in de Metiusstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 30 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 146 m2.

Metiusstraat 19 is gelegen in de buurt Heemraden. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Heerhugowaard, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Luxe woonruimte met eigen opgang grenzend aan een vrijstaand woonhuis.

Indeling: Begane grond afmeting 5 x 10 meter: Hier treft u een kingsize bed aan met een flatscreen TV, openslaande tuindeuren met een terras en uitzicht op waterpartij. Hier bevind zich ook de badkamer met wastafel, douche en toilet.

1ste verdieping: Via een draaitrap komt u op de eerste verdieping en hier vind u de open keuken met alle inbouw apparatuur. Hier treft u naast de eettafel ook een zitgedeelte aan met een flatscreen TV. Het hele appartement is gestoffeerd en gemeubileerd inclusief servicegoed, beddengoed, handdoeken enz.

Er is op eigen terrein 1 parkeerplaats en de tuin is afgesloten met een omheining. Deze woning is geschikt voor 1 of 2 personen zonder kinderen en is beschikbaar voor maximaal een half jaar met verlenging in overleg.

Huurprijs is € 1.050,- per maand inclusief WIFI, gas, water en electra. De borg is € 1.050,- Toewijzing vind plaats na inschrijving en akkoord van de eigenaar.
Bijzonderheden
• Voorkeur meer persoons huishouden
• Nabij centrum
• Lage stookkosten

Informatie over de woning

Beschikbaar per
01-01-2022
Beschikbaar per
01-01-2022
Huurperiode
In overleg
Soort huurcontract
Tijdelijk
Huur
1050
per maand
Servicekosten
1
Borg
€ 1050

Kenmerken van de huurwoning

Type woning
Woonoppervlakte
100 m2
Aantal kamers
1 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Aantal woonlagen
woonlaag
Bouwjaar
1918
Staat van oplevering
Gestoffeerd / gemeubileerd
Huisdieren
Nee
Parkeerplaats

U moet zich eerst inschrijven

Om in te schrijven op deze woning moet u eerst inloggen met een account.

In ons overzicht vindt u vast een woning die aansluit op uw wensen.

Account aanmaken

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.