Doorzwin 2144

Julianadorp aan Zee is buitengewoon geliefd, en dit is geenszins verrassend, gezien het feit dat Julianadorp bestaat uit twee aantrekkelijke gedeelten: de betoverende badplaats Julianadorp aan Zee en het sfeervolle centrum van Julianadorp.

Julianadorp aan Zee is gunstig gelegen pal naast het prachtige strand, terwijl het centrum van Julianadorp zich direct achter de majestueuze duinen bevindt. Dit schilderachtige dorpje in Noord-Holland ligt op slechts ongeveer 7,5 kilometer afstand van het bruisende centrum van Den Helder. De omgeving wordt gekenmerkt door uitgestrekte en adembenemende stranden, ontspannen strandtenten, schitterende bollenvelden die in het voorjaar in volle bloei staan, en een overvloed aan boeiende uitstapjes en activiteiten in de nabijheid van Julianadorp.

In de wijk Doorzwin 2144 bieden wij een ruime woning aan met maar liefst 3 slaapkamers. Deze woning wordt gemeubileerd verhuurd voor een periode van maximaal 24 maanden, wat uitermate geschikt is voor wie tijdelijk een comfortabel thuis zoekt.

De indeling op de begane grond omvat een entree, een berging met aangrenzende garage, een toiletruimte, een eenvoudige maar praktische keuken, een ruime woonkamer en een deur die toegang biedt tot de aangename tuin. Op de eerste verdieping treft u 2 uitnodigende slaapkamers aan, alsmede een badkamer voorzien van een douche en een toilet. Op de 2e verdieping terft u de 3e slaapkamer aan.

Inschrijven voor deze woning

Helaas is deze woning al verhuurd
Soort huurcontract
per maand
Huur
1.000,-
per maand
Borg
€ 2000
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per datum

Kenmerken van het object

Type woning
Woonhuis
Eengezinswoning
Geschakelde woning
Woonoppervlakte
134 m2
Aantal kamers
5 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal woonlagen
3
Bouwjaar
1980
Staat van oplevering
Gemeubileerd
Energie label
C
Eigenschappen
Natuurlijke ventilatie
Parkeerplaats
Openbaar parkeren
Huisdieren
Nee

U moet zich eerst inschrijven

Om in te schrijven op dit object moet u eerst inloggen met een account.

In ons overzicht vindt u vast een object die aansluit op uw wensen.

Account aanmaken