Diezestraat 20

Gelegen in Den Helder ligt deze prachtige en ruime woning in de Diezestraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 106 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 160 m2. De woning is gebouwd in 1956 en heeft een energielabel C. De woning heeft een ruime woonkamer, keuken en is voorzien van royale slaapkamers.

Leuk wonen in Den Helder. Dat kan goed in deze buurt. Diezestraat 20 is gelegen in de buurt Grote Rivierenbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goe bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Helder, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 44 minuten rijden.

Beschikbaar per 1 juli 2024 en de huurperiode is in overleg. Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te zijn ingeschreven als woningzoekende bij ons kantoor.

Inschrijven voor deze woning

Helaas is deze woning al verhuurd
Soort huurcontract
per maand
Huur
995,-
per maand
Borg
€ 995
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per datum

Kenmerken van het object

Type woning
Woonhuis
Eengezinswoning
Tussenwoning
Woonoppervlakte
106 m2
Aantal kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal woonlagen
2
Bouwjaar
1956
Staat van oplevering
Kaal
Energie label
C
Eigenschappen
TV kabel
Glasvezel kabel
Natuurlijke ventilatie
Parkeerplaats
Openbaar parkeren
Huisdieren
Nee

U moet zich eerst inschrijven

Om in te schrijven op dit object moet u eerst inloggen met een account.

In ons overzicht vindt u vast een object die aansluit op uw wensen.

Account aanmaken