Het Nieuwe Diep 33

Het is met groot genoegen dat wij u de mogelijkheid presenteren om uw bedrijfsactiviteiten te vestigen in Het Havenkantoor, een vooraanstaande zakelijke locatie in Den Helder. Gelegen aan het schilderachtige Nieuwe Diep, biedt Het Havenkantoor een unieke kans voor ondernemingen die willen profiteren van de levendige dynamiek van de havenomgeving.

Met een indrukwekkend scala aan ruimtes, variërend van 25 m2 tot een ruime 500 m2, zijn wij in staat om aan de diversiteit van uw zakelijke behoeften te voldoen, ongeacht de omvang van uw onderneming of de reikwijdte van uw ambities.

Het Havenkantoor is gestructureerd over vier verdiepingen, elk met zijn eigen karakteristieken en potentieel:

- Eerste Verdieping: Deze verdieping biedt een selectie van kantoorunits die zorgvuldig zijn ontworpen om flexibiliteit en efficiëntie te bieden aan bedrijven van verschillende aard en omvang.

- Tweede Verdieping: Hier vindt u een uitgebreide keuze aan mogelijkheden, variërend van ruime, nog aan te passen casco-ruimtes tot kleinere, volledig uitgeruste kantoren, die perfect geschikt zijn voor individuele bedrijven of teams.
- Derde Verdieping: Momenteel in gebruik door de Port of Den Helder.

- Vierde Verdieping: Deze verdieping biedt een diversiteit aan ruimtes, variërend van 25 m2 tot 250 m2.

Naast de unieke kantoorruimtes biedt Het Havenkantoor een uitgebreid scala aan voorzieningen die zijn ontworpen om uw werkdag te vergemakkelijken en uw zakelijke activiteiten te ondersteunen. Deze omvatten onder andere een ruime parkeergelegenheid voor maximaal 40 voertuigen, inclusief speciale laadpunten voor elektrische voertuigen, een ruime fietsenstalling, lifttoegang tot alle verdiepingen, nabijgelegen eetgelegenheden en een inspirerende maritieme omgeving.

Stelt u zich eens voor: uw bedrijf gedijt te midden van de bedrijvigheid van de haven, omringd door gelijkgestemde ondernemers en een overvloed aan mogelijkheden voor samenwerking en groei. Dit is uw kans om uw zakelijke visie te verwezenlijken en uw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen.

Wacht niet langer. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek hoe u deel kunt uitmaken van deze unieke zakelijke gemeenschap. Huurprijzen en servicekosten zijn beschikbaar op aanvraag.

Inschrijven voor dit object

Soort huurcontract
per m2 per jaar
Huur
85,-
per m2 per jaar
Status
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
Direct

Kenmerken van het object

Type object
Woonoppervlakte
1500 m2
Bouwjaar
1997
Energie label
C

U moet zich eerst inschrijven

Om in te schrijven op dit object moet u eerst inloggen met een account.

In ons overzicht vindt u vast een object die aansluit op uw wensen.

Account aanmaken