Jan Verfailleweg 154

Gelegen in Den Helder ligt dit fraaie appartement op de 4e verdieping aan de Jan Verfailleweg. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 90 m2 en is gebouwd in 1954.
Jan Verfailleweg 154 is gelegen in de buurt Jeruzalem. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Helder, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 45 minuten rijden.
Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers, ruime badkamer en net afgewerkt toilet. De luxe inbouw keuken is voorzien van denkbare apparatuur.

De ruime woonkamer met vrij uitzicht over de duinen zijn voorzien van en suite deuren, hiermee sluit je de voorkamer van de achterkamer af indien gewenst.

Wij vragen 3 maanden borg of sluit een borgovereenkomst af via www.skipdeposit.nl. U Betaald 5% over het borg bedrag aan premie en eenmalig 150,- aansluitkosten. Hierdoor houdt u weer geld over voor uw inrichting en hoeft u geen hoge borg te betalen.
Bijzonderheden
• Voorkeur meer persoons huishouden
• Nabij centrum
• Lage stookkosten

Informatie over de woning

Beschikbaar per
03-01-2022
Beschikbaar per
03-01-2022
Huurperiode
In overleg
Soort huurcontract
Tijdelijk
Huur
950
per maand
Servicekosten
0
Borg
€ 950

Kenmerken van de huurwoning

Type woning
Woonoppervlakte
90 m2
Aantal kamers
4 kamers
Slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal woonlagen
woonlaag
Bouwjaar
1954
Staat van oplevering
Gestoffeerd
Huisdieren
Nee
Parkeerplaats

U moet zich eerst inschrijven

Om in te schrijven op deze woning moet u eerst inloggen met een account.

In ons overzicht vindt u vast een woning die aansluit op uw wensen.

Account aanmaken

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.