Torplaan 2b

Wij gaan verhuizen naar een andere locatie, waardoor ons kantoor aan de Torplaan beschikbaar komt voor verhuur. Na jarenlang met veel plezier op deze zichtlocatie te hebben gezeten, zijn we uit ons jasje gegroeid en daarom gaan we verhuizen. Dus ons kantoor komt te huur!

Het kantoor zal naar verwachting beschikbaar zijn rond 1 juli 2024, afhankelijk van onze verhuizing naar ons nieuwe kantoor met parkeerplaatsen.

Je bereikt ons kantoor via de centrale entree, gedeeld met de bovenbuurman, en bij de balie, voorzien van een elektrisch rolluik en schuiframen, bevindt zich tevens onze entree.

Bij binnenkomst kom je in de hal met 4 ruime kantoren, een pantry, toilet, archiefruimte, een kantine/kantoor, en aan de achterzijde is er nog een ruime berging van circa 20/25 m2 beschikbaar.

Het bruto vloeroppervlak bedraagt circa 140 m2, verdeeld over de kantoren. In 2021 is alles gerenoveerd en voorzien van luxe Luxaflex, tapijt en een nieuw plafond. De CV-ketel is van 2022.

Ter overname bieden we aan:
- Jaloezieën voor het gehele pand
- Een laadstation voor elektrische auto's
- Een draadloos wifi-systeem
- Sunscreens
- Een Ajax draadloos alarmsysteem

De overnameprijs wordt in overleg bepaald.

De huurprijs is op aanvraag, exclusief levering van diensten. De levering van stroom gaat via een tussenmeter en wordt maandelijks aan u doorbelast. Zaken zoals gas, water, internet en dergelijke zijn voor eigen rekening.

Aanvaarding op of rond 1 juli 2024.

Inschrijven voor dit object

Soort huurcontract
per maand
Huur
1.109,-
per maand
Status
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
In overleg

Kenmerken van het object

Type object
Woonoppervlakte
140 m2
Bouwjaar
1988
Energie label
C

U moet zich eerst inschrijven

Om in te schrijven op dit object moet u eerst inloggen met een account.

In ons overzicht vindt u vast een object die aansluit op uw wensen.

Account aanmaken