Hey daar,

Als je een klacht hebt over onze organisatie, een van onze huurders of de werkwijze van een van onze vestigingen, dan kun je hier je klacht achterlaten. We waarderen het als je de klacht zo gedetailleerd mogelijk omschrijft, zodat we een duidelijk beeld krijgen van wat er aan de hand is.

Zodra we je klacht hebben ontvangen, doen we ons best om binnen 6 weken een schriftelijk antwoord te sturen. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte bent van wat er met je klacht gebeurt en dat je een bevredigend antwoord krijgt. Daarom hebben we een externe klachtencommissie ingeschakeld die je klacht grondig zal onderzoeken. Deze commissie is onafhankelijk en zal je zorgen objectief behandelen.

We nemen jouw feedback serieus en willen graag eventuele problemen of zorgen op een professionele manier oplossen. Het is belangrijk voor ons om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren, en jouw klacht is een waardevolle bron van informatie voor ons.

We willen je bedanken voor het nemen van de tijd om je klacht met ons te delen. Jouw input is belangrijk en we streven ernaar om dit serieus te nemen en er iets aan te doen.

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en je klacht zo goed mogelijk te behandelen.

Nogmaals bedankt en we hopen dat we je klacht naar tevredenheid kunnen oplossen.

Met vriendelijke groet,