Welkom bij De Huurwoning Bemiddelaar! We zijn dé go-to plek als het gaat om het regelen van huisvesting voor arbeidsmigranten. Of je nu op zoek bent naar een kortstondig onderkomen voor een paar werknemers of een langdurige woonruimte voor een grote groep, bij ons ben je aan het juiste adres.

Waarom zou je met ons in zee gaan? We hebben een heleboel voordelen waar je blij van zult worden:

- We zijn experts in ad-hoc aanvragen: We begrijpen dat dingen soms supersnel moeten gebeuren. Daarom hebben we ruime ervaring in het snel en efficiënt regelen van last-minute verzoeken. No stress!

- Ons team is top notch: Ons team van slimme koppen op kantoor en in de backoffice staat altijd paraat om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte accommodaties te vinden. Ze hebben er echt kaas van gegeten!

- We hebben ervaren buitenmensen: Onze buitenmensen hebben flink wat kilometers op de teller en kennen de lokale markt als hun broekzak. Ze helpen je met het selecteren van de juiste huisvestingsopties en staan altijd voor je klaar. Betrouwbaarheid ten top!

- We zijn altijd bereikbaar: Bij ons hoef je niet te wachten tot maandagochtend om contact op te nemen. Wij zijn er 7 dagen per week om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij al je huisvestingsbehoeften. Gewoon bellen, appen, of mailen en we staan voor je klaar!

- Onze eigen klussers: Om ervoor te zorgen dat de accommodaties altijd in topconditie zijn, hebben we ons eigen team van klussers die razendsnel eventuele reparaties kunnen uitvoeren. Geen zorgen over een kapotte kraan of een wiebelende kast, wij fixen het!

- Flexibiliteit is onze middle name: We bieden zowel korte als lange verblijfsmogelijkheden, zodat we kunnen inspelen op jouw specifieke behoeften. Jij bepaalt hoelang je wilt blijven en wij zorgen voor de juiste oplossing. Easy peasy!

- We voldoen aan alle normen: We nemen ons werk serieus en voldoen aan de normen van SNF (Stichting Normering Flexwonen). Dat betekent dat al onze accommodaties voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Geen gedoe, gewoon topkwaliteit!

- Grootte doet er niet toe: Of je nu huisvesting zoekt voor één persoon of een hele bende van 1500 man, wij hebben de capaciteit om aan jouw vraag te voldoen. Niemand blijft bij ons achter!

- We zijn door het hele land te vinden: Onze huisvestingsmogelijkheden strekken zich uit over heel Nederland. Dus waar je ook wilt zijn, wij kunnen je voorzien van de perfecte plek.

Bij De Huurwoning Bemiddelaar nemen we al je zorgen rondom huisvesting van arbeidsmigranten uit handen. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag