Je kunt je huur op drie manieren opzeggen:

1. Met een aangetekende brief

Zeg in de brief wanneer je je huurcontract wilt stopzetten, waar je naartoe verhuist en een telefoonnummer waar we je kunnen bereiken. Zodra we je brief krijgen, nemen we contact met je op om een afspraak te maken om je woning te inspecteren.

2. Persoonlijk op ons kantoor

Je kunt ook gewoon langskomen op ons kantoor aan de Torplaan 2B in Den Helder. Als er geen medewerker beschikbaar is om je direct te helpen, kun je gewoon de opzegkaart invullen en bij onze balie achterlaten. We nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor de inspectie van de woning.

3. Via het online opzegfomulier

Zeg eenvoudig je huur op via het online opzegformulier, door het onderstaande formulier in te vullen zegt u eenvoudig uw huur op.

Zeg uw huur online op!

Vergeet niet dat je je huur minstens een maand van tevoren moet opzeggen voor een soepele verhuizing.

Je vraagt je misschien af: "Kan ik de einddatum van mijn huurcontract veranderen of mijn opzegging annuleren?" 

De dag waarop je ons de sleutels moet geven, ligt vast. De volgende huurder heeft zijn verhuizing ook rond die datum gepland. Je kunt de einddatum van je huurcontract alleen wijzigen als we de advertentie nog niet hebben geplaatst. Maar let op: als je de einddatum van je huurcontract wijzigt of je opzegging annuleert, brengen we - als dat van toepassing is op jouw woning - de nieuwe, HOGERE HUURPRIJS in rekening vanaf de oorspronkelijke einddatum van je huurcontract. Bel ons tijdens kantooruren op (0223) 694396 om de einddatum van je opzegging te wijzigen of te annuleren.

Zodra je je huur opzegt, maken we meteen een afspraak voor een inspectie. Onze opzichter zal je woning beoordelen aan de hand van onze vastgestelde kwaliteitsnormen. 

Je ontvangt ook een eindnota. Hierin verrekenen we de huur, servicekosten en eventuele abonnementskosten tot en met de opzegdatum.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!