Hallo daar! 👋

Ben je in de markt voor een nieuwe huurwoning? Dat komt mooi uit! Je bent hier op precies de juiste plek. Bij De Huurwoning Bemiddelaar Den Helder hebben we het inschrijfproces zo simpel en vlot mogelijk gemaakt. En het mooiste is, je kunt je gewoon via onze website inschrijven!

Als je je inschrijft, krijg je toegang tot onze nieuwste woningen, kun je een jaar lang reageren en tot drie bezichtigingen plannen met onze vriendelijke teamleden. Vertel ons gewoon wat je zoekt en wij doen de rest. Ons uitgebreide netwerk van verhuurmakelaars betekent dat we altijd een plekje vinden dat perfect aansluit op jouw wensen. De kosten? Slechts € 45,00 incl. btw om je in te schrijven. Klinkt als een goede deal, toch?

Op zoek naar je droomhuis?

Je kunt ons aanbod aan huurwoningen volgen via de website en direct reageren op de woning zodra je iets ziet dat je bevalt. Met ons uitgebreide bestand aan particuliere verhuurders, is er zeker iemand die jouw droomwoning aanbiedt!

De bezichtiging

Zie je een woning die je wel ziet zitten? Dan kun je via jouw persoonlijke portaal reageren. Je ziet meteen op welke plek je staat. Als je tot de kanshebbers behoort, neemt onze binnendienst contact met je op voor een bezichtiging.

Interesse? Wat nu?

Na de bezichtiging heb je tot uiterlijk de volgende ochtend 09.00 uur om na te denken. Als het weekend is, horen we maandag weer van je. Besluit je de woning niet te nemen? Geen probleem, dan bellen we gewoon de volgende kandidaat. Maar als je 'ja' zegt tegen de woning, stellen we je voor aan de verhuurder en als alles in orde is, wijzen we de woning aan jou toe. Belangrijk om te weten is dat het laatste woord altijd bij de verhuurder ligt. Wij geven advies, maar de verhuurder maakt de definitieve beslissing. Het kan dus gebeuren dat wij positief adviseren, maar de verhuurder toch voor een andere kandidaat kiest. Het blijft zijn woning, wij geven alleen het advies!

Gefeliciteerd!

Als de verhuurder akkoord gaat, ben je bijna binnen! We stellen de huurovereenkomst op en lopen deze met je door. Zodra je hebt getekend en de eerste maand huur, de borg en onze administratiekosten hebt betaald, geven we de sleutels aan je. Gefeliciteerd met je nieuwe plek, en we wensen je heel veel geluk en plezier in je nieuwe thuis!

De spelregels

Om alles vlotjes te laten verlopen, hebben we een paar spelregels:

- Je blijft een jaar bij ons ingeschreven.
- Inschrijving is pas definitief na ontvangst van de door ons gevraagde documenten.
- De administratiekosten voor het opstellen van de huurovereenkomst bedragen € 75,- incl. btw.
- De woning kan pas aan jou worden toegewezen als we alle documenten hebben ontvangen en gecontroleerd.
- Het inschrijfgeld wordt niet gerestitueerd.
- De woning is pas definitief als de eigenaar positief heeft gereageerd en het acceptatieformulier volledig is ingevuld.
- Bij de overhandiging van de sleutels moeten de volledige huur, de borg en de administratiekosten zijn betaald.
- Gezinnen met kinderen hebben altijd voorrang bij woningen met drie slaapkamers of meer.
- We behouden ons het recht voor om je zonder opgaaf van redenen te weigeren als klant.

We kunnen niet wachten om je te helpen bij je zoektocht naar je nieuwe huurwoning! 🏡🔑🎉

Disclaimer

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er onvolkomenheden in de informatie voorkomen. De Huurwoning Bemiddelaar Den Helder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie op haar website en/of voor de gevolgen van het gebruik ervan. Aan de gegevens, zoals die op de website van De Huurwoning Bemiddelaar Den Helder worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.