De inschrijving

Inschrijven bij De Huurwoning Bemiddelaar Den Helder kan simpel en snel via deze website. Op die manier heeft u altijd toegang tot ons nieuwste woningaanbod, kunt u een jaar lang reageren en tot drie bezichtigingen inplannen met een van onze medewerkers. U geeft uw woonwensen aan in uw persoonlijke profiel. Wij stemmen deze vervolgens af met ons woningaanbod en helpen u zo bij het vinden van de juiste huurwoning! Met een netwerk van verhuurmakelaars is er altijd wel een geschikte woning voor u te vinden. Inschrijfkosten bedragen € 45,00 incl. btw.

Op zoek naar de geschikte huurwoning?

Het huurwoningaanbod volgen via onze website helpt u ook bij het vinden van een andere woning. U kunt ook meteen een bezichtiging aanvragen. Door ons ruime bestand particuliere woningverhuurders is er vast een iemand die uw droom(huur)woning aanbiedt!


De bezichtiging

En dan is het zover: u heeft een huurwoning op het oog en wil deze graag bezichtigen! Bij de bezichtiging is altijd een van onze verhuurspecialisten aanwezig. Deze medewerker voorziet u van alle informatie over de betreffende huurwoning en kan antwoord geven op al uw vragen. Het bezichtigen van een huurwoning kan ingepland worden op een tijdstip dat het u uitkomt. De Huurwoning Bemiddelaar beperkt zich niet tot kantoortijden; ook in de avonduren of op zaterdag is het mogelijk een bezichtiging in te plannen.

Interesse, en nu?

De huurwoning voldoet aan uw woonwensen en eventuele vragen zijn beantwoord. U zegt het liefst ‘ja’ tegen de woning! Maar, hoe nu verder? De medewerker die bij de bezichtiging aanwezig was, stelt u voor aan de verhuurder, door deze te informeren over uw verstrekte persoonlijke gegevens. Op basis daarvan geeft de verhuurder het definitieve akkoord en wijzen wij de woning toe.

Gefeliciteerd!

De verhuurder is akkoord en de sleuteloverdracht is in zicht! Wij maken de huurovereenkomst op en nemen deze stap voor stap met u door. Bent u akkoord met de inhoud, dan kunt u de huurovereenkomst ondertekenen. Na de ondertekening betaalt u de 1e maand huur, de borg en onze administratiekosten. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de huurovereenkomst, de 1e maand huur en de borg worden afgedragen aan de verhuurder.
Op de overeengekomen ingangsdatum, ontvangt u van ons de sleutel. Van harte gefeliciteerd met uw woning, wij wensen u veel (woon)geluk toe!

Spelregels:

  • U staat voor onbepaalde tijd ingeschreven bij ons kantoor
  • Inschrijving is pas definitief na het ontvangen van de door ons gevraagde stukken;
  • Administratiekosten voor het opmaken van de huurovereenkomst bedragen € 75,- incl. btw;
  • De woning kan pas aan u worden toegewezen nadat alle stukken door ons zijn ontvangen en door ons zijn gecontroleerd;
  • Restitutie van inschrijfgeld is niet mogelijk;
  • De woning is pas definitief bij een positief antwoord van de eigenaar en volledig ingevuld acceptatieformulier;
  • Bij sleuteloverdracht dient de volledige huur, borg en administratiekosten betaald te zijn;
  • Gezinnen met kinderen hebben altijd voorrang in woningen met 3 slaapkamers of meer;

Wij behouden ons het recht voor om u zonder opgave van reden te weigeren als klant.