Overweeg je je huis te verhuren? Bij De Huurwoning Bemiddelaar staan we voor je klaar! We combineren onze kennis en ervaring om jouw woning snel en betrouwbaar te verhuren. Ons proces omvat een gedetailleerde kredietcontrole en persoonlijke interactie met potentiële huurders.

Wil je meer weten over De Huurwoning Bemiddelaar of heb je vragen? Neem gerust contact op met een van onze vestigingen per telefoon of e-mail.

Hier zijn de stappen die je kunt verwachten als je ervoor kiest om je woning via ons te verhuren:

Stap 1: Je kiest ervoor om je woning via De Huurwoning Bemiddelaar te verhuren

We nemen de tijd om je te leren kennen en om te begrijpen wat je wilt van een huurder. We geven advies over de huurprijs, nemen foto's voor online promotie en plannen afspraken op tijden die jou het beste uitkomen, zelfs 's avonds of op zaterdag.

Stap 2: We hebben een potentiële huurder gevonden voor je woning

Onze verhuurspecialisten tonen je woning aan de potentiële huurder. Als ze geïnteresseerd zijn, informeren we jou en stellen we de huurder aan je voor. Je beslist dan of je akkoord gaat met de voorgestelde huurder.

Stap 3: Jij zegt "ja"! Gefeliciteerd, je woning is verhuurd!

Na jouw goedkeuring zorgen wij voor de huurovereenkomst en leggen we elk detail uit. Zodra de overeenkomst is getekend, ontvang je de eerste maand huur en de borg. Dan is het tijd voor de sleuteloverdracht en de viering van je succesvol verhuurde woning!

Wat kost het om je woning via ons te verhuren?

We bieden twee pakketten:

Pakket 1: Eenmalige bemiddeling

Dit pakket bevat:
Woningcheck
Professionele fotografie door Zien24
Een gedetailleerde plattegrond van je woning
Promotie op onze website, Huurwoningen.nl, Pararius, Funda, sociale media en via e-mail
Screening en selectie van huurders
Het opstellen van de huurovereenkomst
Een begininspectie van je woning

De kosten voor dit pakket zijn gelijk aan één maand huur exclusief 21% BTW.

Pakket 2: Het maandelijkse all-in pakket

Dit pakket bevat alles van pakket 1, plus:
Commercieel beheer
 Financieel beheer
 Administratief beheer
 Technisch beheer

De kosten voor dit pakket zijn € 62,50 per maand exclusief BTW, ongeacht de huurprijs, met een eenmalige opstartvergoeding van € 350,- en een minimale contractperiode van 24 maanden.

Dus, ben je klaar om je woning te verhuren? Als je meer wilt weten over het verhuren van je woning via De Huurwoning Bemiddelaar, neem dan vandaag nog contact met ons op. We kijken ernaar uit om je te helpen de perfecte huurder te vinden!