U wilt uw woning verhuren voor een korte of langere periode? Dan bent u bij De Huurwoning Bemiddelaar aan het juiste adres. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat om uw woning niet alleen in korte tijd maar ook aan een vertrouwde partij te verhuren. Naast het voeren van een persoonlijk gesprek met de kandidaat-huurders, beoordelen wij ook de kredietwaardigheid aan de hand van een kredietcheck.

Wilt u meer informatie over De Huurwoning Bemiddelaar of heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact met een van onze vestigingen op.

Zie onderstaande informatie voor verhuurinformatie!

U besluit uw woning via onze vestiging te verhuren, hoe verder?

Tijdens een persoonlijk gesprek maken de medewerkers van De Huurwoning Bemiddelaar verder kennis met u. Daarbij geven wij antwoord op uw vragen, bespreken de mogelijkheden, inventariseren uw wensen ten aanzien van de kandidaat-huurder en geven we advies over de huurprijs. Om uw woning op internet te kunnen presenteren, nemen wij ook de gegevens van de woning op en maken wij een aantal foto’s. Voor een afspraak beperken wij ons niet tot kantoortijden. Ook in de avonduren of op zaterdag is het mogelijk om af te spreken.

Er is een kandidaat-huurder voor uw woning

Een van onze verhuurspecialisten bezichtigt samen met de kandidaat-huurder uw woning. Samen lopen zij door uw woning, waarbij de kandidaat-huurder antwoord krijgt op eventuele vragen. Geeft de kandidaat-huurder aan uw woning te willen huren, dan nemen wij contact met u op. In dit gesprek stellen wij de kandidaat-huurder aan u voor op basis van de persoonlijke gegevens die wij hebben ontvangen bij de inschrijving. Op basis van deze gegevens geeft u aan al dan niet akkoord te gaan met verhuur aan deze kandidaat-huurder.

U bent akkoord. De woning is verhuurd, gefeliciteerd!

Heeft u akkoord gegeven om de woning aan de kandidaat-huurder te verhuren, maken wij de huurovereenkomst voor u op. Deze nemen we vervolgens stap voor stap met u door. Als u akkoord gaat met de inhoud, ondertekent u de huurovereenkomst. Hierna ontvangt u de eerste maandhuur en de borg, die de kandidaat-huurder eerder aan ons heeft afgedragen. Daarna vindt de sleuteloverdracht plaats en is uw woning verhuurd!

Wat kost het om uw woning te verhuren?

Wij bieden de mogelijkheden uit 2 pakketten:

Pakket 1: Ons eenmalige bemiddeling pakket

Hiervoor voeren wij de volgende werkzaamheden voor uit:

Kiest u voor een eenmalige bemiddeling dan bedragen onze bemiddelingskosten 1 maand huur exclusief 21% BTW.

Pakket 2: Ons maandelijkse all-in pakket

  • Woningopname met foto's en tekst
  • Plaatsen van uw woning op:
  • Screenen en selecteren van de huurder
  • Opmaken huurovereenkomst
  • Begininspectie van het gehuurder
  • Financieel beheer
  • Administratief beheer
  • Technisch beheer

De kosten hiervoor bedragen per maand € 62,50 exclusief BTW en ongeacht de huurpijs. Wij rekenen eenmalig € 250,- opstartvergoeding en een minimale contractperiode van 24 maanden.

De Huurwoning Bemiddelaar is aangesloten bij een gerenommeerde instelling voor het afhandelen van creditchecks. De meeste makelaars controleren op omgeving en adres; wij doen echter een persoonscontrole en bekijken of het persoonsdocument klopt, geldig is en niet als vermist is opgegeven. Daarbij is ons bedrijf aangesloten bij het Klachten- en Kansenregister, waardoor wij probleemhuurders in kaart kunnen brengen.

Uw woning verhuren?

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw woning via De Huurwoning Bemiddelaar? Vul dan onderstaand contactformulier in, wij nemen contact met u op om de mogelijkheden voor het verhuren van uw woning te bespreken.

 

Neem contact op