Wil je overwegen om je huis te verhuren? Bij De Huurwoningbemiddelaar staan we voor je klaar! Wij zijn jouw betrouwbare partner bij het snel en veilig verhuren van je woning. Ons proces omvat een grondige kredietcontrole en persoonlijke interactie met potentiële huurders. Het geeft je gemoedsrust om te weten dat De Huurwoningbemiddelaar is aangesloten bij SCVM, het register voor makelaars, en het keurmerk VerhuurVeilig draagt, hét keurmerk voor verhuurders in Nederland. Dit betekent dat we regelmatig worden gecontroleerd, zodat je zeker kunt zijn van een betrouwbare partner.

Daarnaast zijn wij trots op onze aansluiting bij VBO, de vereniging van makelaars en taxateurs. Als VBO-makelaar en verhuurmakelaar staan we klaar om je te helpen bij het vinden van jouw ideale huurder

Wat ons onderscheidt als VBO-lid is de verplichting om over de juiste papieren te beschikken, onze kennis up-to-date te houden en gecertificeerd te zijn. Dankzij frequente kennisbijeenkomsten en verplichte Permanente Educatie blijven we op de hoogte van de vastgoed- en woningmarkt. Zo kunnen we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening bieden die zij verdienen.

Onze toegang tot een uitgebreide database met historische en actuele woninginformatie stelt ons in staat om je van deskundig advies te voorzien en dit te onderbouwen, wat van pas komt in de onderhandelingen.

Vertrouw erop dat jouw VBO-verhuurmakelaar expertise en professionaliteit toont, of het nu gaat om het opstellen van een nauwkeurige verkoopadvertentie, het ontvangen van potentiële kopers of huurders, gedegen onderhandelingen, of het wijzen op eventuele risico's.

Mocht er onverhoopt een klacht ontstaan of een geschil tussen jou en je makelaar/taxateur, dan kun je rekenen op de onafhankelijke Geschillencommissie Makelaardij (SGC) en het onafhankelijk Tuchtcollege Makelaardij Nederland (TMCNL). Bovendien zijn VBO-leden verplicht zich te verzekeren tegen schade door beroepsfouten, wat ook in jouw belang is.

Als VBO-verhuurmakelaar zijn wij in staat om zelfs de meest complexe verhuurdossiers vakkundig en professioneel af te handelen. Als verhuurder van jouw vastgoedportefeuille weet je dat je met een solide en betrouwbare partner samenwerkt.

Onze aansluiting bij SCVM, het register voor makelaars, bevestigt dat we goed zijn opgeleid en onze kennis actueel houden. Bovendien zijn we met trots verbonden aan het keurmerk VerhuurVeilig, wat betekent dat we jaarlijks worden gecontroleerd op onze werkwijze en opleidingen.

Wij zijn de onbetwiste verhuurspecialist van Nederland en zijn er trots op dat wij dé verhuurspecialist zijn van Nederland. Kies voor De Huurwoningbemiddelaar voor een betrouwbare, professionele en deskundige partner bij het verhuren van jouw woning.

Hier zijn de stappen die je kunt verwachten wanneer je ervoor kiest om je woning via ons te verhuren:

Stap 1: Je besluit je woning via De Huurwoningbemiddelaar te verhuren

Wij nemen de tijd om jou te leren kennen en om te begrijpen welke eisen je stelt aan potentiële huurders. We verstrekken advies over de huurprijs, maken foto's voor online promotie en plannen bezichtigingen op momenten die jou het beste uitkomen, zelfs 's avonds of op zaterdag.

Stap 2: We vinden een potentiële huurder voor je woning

Jij leidt zelf de potentiële huurders rond in je woning. Als zij interesse tonen, brengen wij je op de hoogte en stellen we de huurder aan je voor. Jij beslist dan of je akkoord gaat met de voorgestelde huurder.

Stap 3: Je zegt "ja"! Gefeliciteerd, je woning is verhuurd!

Na jouw goedkeuring regelen wij de huurovereenkomst en leggen we alle details uit. Zodra de overeenkomst is ondertekend, ontvang je de eerste maand huur en de borgsom. Dan is het tijd voor de sleuteloverdracht en het vieren van het succesvol verhuren van je woning!

Wat kost het om je woning via ons te verhuren?

Indien je je huis via ons verhuurd, rekenen wij altijd één maand courtage inclusief BTW. Hiervoor verzorgen wij de volgende werkzaamheden voor uit

Woningcheck met WWS puntenrapport;

Professionele fotografie door Zien24 en uitgebreide verhuurtekst;

Een gedetailleerde plattegrond van je woning;

Promotie op onze website, Huurwoningen.nl, Pararius, Funda, sociale media en via e-mail;

Screening en selectie van huurders;

Het opstellen van de huurovereenkomst en eventueel andere documenten;

Een begininspectie van je woning;

Heeft u alleen een woning voor het beheer, ga dan naar onze pagina VASTGOED BEHEER

Dus, ben je klaar om je woning te verhuren? Als je meer wilt weten over het verhuren van je woning via De Huurwoningbemiddelaar, neem dan vandaag nog contact met ons op. We kijken ernaar uit om je te helpen de perfecte huurder te vinden!

Neem contact op