Bij De Huurwoningbemiddelaar begrijpen we het cruciale belang van effectief vastgoedbeheer voor het behoud en de groei van uw investering. Als een gevestigde speler in deze branche bieden wij een unieke combinatie van jarenlange ervaring, diepgaande kennis en een persoonlijke benadering.

Wij zijn van mening dat elke klant en elk eigendom een unieke benadering verdienen, op maat gemaakt voor hun specifieke behoeften en wensen. Onze communicatie is altijd open en eerlijk, en we leveren betrouwbare en tijdige rapporten, zodat u te allen tijde op de hoogte bent van de status van uw investering.

Bovendien zijn wij bij 'De Huurwoningbemiddelaar' aangesloten bij gerenommeerde organisaties zoals VBO, de beroepsorganisatie voor makelaars en taxateurs, en SCVM, de stichting voor de certificering van makelaars. Ons kantoor is ook erkend met het keurmerk verhuurveilig. Met deze prestigieuze accreditaties kunt u erop vertrouwen dat wij nauwgezet opereren in overeenstemming met alle relevante wet- en regelgeving.

Onze diensten:

Wij bieden een uitgebreid scala aan vastgoedbeheerdiensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze diensten omvatten onder andere:

1. Huurbeheer: Ons team helpt u bij alles, van het vinden en screenen van betrouwbare huurders tot het opstellen van huurcontracten en het innen van de huur.

2. Financieel Beheer: Wij zorgen voor een gedetailleerde administratie en financiële rapportage van uw vastgoedportfolio, zodat u een duidelijk overzicht heeft van de financiële prestaties.

3. Technisch Beheer: Wij verzorgen het onderhoud en de reparaties van uw eigendommen, voeren inspecties uit en zorgen ervoor dat uw panden voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving.

4. Commercieel Beheer: Wij helpen u bij het maximaliseren van de waarde van uw vastgoedportfolio. Dit omvat advies over de vastgoedmarkt, onderhandelingen over huurovereenkomsten en strategieën om het rendement op uw investering te verhogen.

Waarom kiezen voor De Huurwoningbemiddelaar:

Met De Huurwoningbemiddelaar kiest u voor een professionele partner die u met raad en daad bijstaat. Wij zijn meer dan alleen een vastgoedbeheerbedrijf. We zijn uw adviseurs, uw beheerders en uw vertegenwoordigers in de complexe wereld van vastgoed. We leveren niet alleen uitstekende diensten, maar doen er ook alles aan om uw ervaring met ons aangenaam en lonend te maken.

Wat kost vastgoed beheer via De Huurwoningbemiddelaar:

Bij 'De Huurwoningbemiddelaar' hechten we veel waarde aan transparantie en openheid. Als u ervoor kiest om uw woning aan ons in beheer te geven, brengt dit een vast maandelijks bedrag van € 57,50 exclusief BTW met zich mee ongeacht de huurprijs. De overeenkomst heeft een minimale looptijd van 24 maanden en is vervolgens maandelijks opzegbaar.

Heeft u meer dan één woning, wij maken altijd een maatwerk offerte voor u op! 

Contact ons:

Bent u klaar om uw vastgoed te laten beheren door ons? Neem vandaag nog contact met ons op. Ons team van professionals staat klaar om u te helpen met het vastgoedbeheer. Bij De Huurwoningbemiddelaar is uw succes ook ons succes.

Waarom vastgoed beheer via De Huurwoningbemiddelaar:

Eigen stichting derdengelden voor huurgelden

Werkzaam door heel Nederland

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Eigen technische dienst

Online meldportaal voor verhuurder en huurders

Eenvoudig ticketsysteem

Uitgebreide screening van huurders

Een persoonlijke relatiebeheerder

Actieve buitendienst

Gedreven binnendienst

Zicht op uw vastgoed

Snelle uitbetalingen van de huur

Aangesloten bij de VBO beroepsorganisatie

SCVM aangesloten makelaar

Wij dragen het keurmerk verhuurveilig

  Wij werken samen met de meeste banken

Landelijke dekking

  De onbetwiste verhuurspecialist

Neem contact op