Heeft u één woning of een uitgebreide 'portefeuille', dan is De Huurwoning Bemiddelaar de aangewezen partij om het complete beheer  voor u uit te voeren.
Ook tijdelijke verhuur van uw woning of appartement kunt u door ons laten uitvoeren. Wij ontzorgen u volledig! Graag leggen wij u uit wat u van ons beheerconcept kunt verwachten

Marketingactiviteiten


Onder marketingactiviteiten verstaan wij het volgende en voeren de volgende zaken voor u uit:

Het plaatsen van uw woning, het zoeken van een huurder, het screenen van een huurder, opmaken van de huurovereenkomst, de oplevering. Nadat dit alles is gedaan zullen wij de beheerwerkzaamheden aanvangen.

Financieel beheer en incasso


Wij zien erop toe dat de huurder elke maand tijdig de huur en eventueel bijkomende kosten betaalt. Dit geschiedt veilig en transparant via onze eigen stichting 'Stichting Huurgelden De Huurwoning Bemiddelaar'. Vervolgens zorgen wij, na aftrek van onze beheervergoeding en andere aanverwante kosten, voor doorbetaling van de huurinkomsten aan u.
Mocht het toch voorkomen dat een huurder niet of niet tijdig de huur betaalt, dan starten wij namens de verhuurder een incassotraject op.

Technisch beheer


Natuurlijk wilt u dat uw woning goed onderhouden blijft gedurende de periode van de verhuur.
Met het beheerconcept van De Huurwoning Bemiddelaar en eigen technische dienst bent u ervan verzekerd dat de woning zowel binnen als buiten goed onderhouden blijft, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Dat moet u een gerustgesteld gevoel geven!

Administratief beheer


Tijdens de verhuur van de woning lopen zaken zoals energie, contracten, huurverhogingen, opzeggingen, gemeentelijke aanslagen en verzekeringen gewoon door.
Deze en andere administratieve taken neemt De Huurwoning Bemiddelaar u graag uit handen. Zo heeft u een hele zorg minder.

De looptijd van de overeenkomst


De minimale looptijd van de beheerovereenkomst is 24 maanden, na deze periode kunt u maandelijks de overeenkomst zonder bijkomende kosten ontbinden. Doet u dat niet loopt deze weer door voor 24 maanden.

Kosten beheerconcept


De Huurwoning Bemiddelaar voert de verhuur van uw woning met volledige dienstverlening inclusief beheer voor u uit tegen een vast tarief van € 62,50 excl. btw per maand per VHE.

Voor het opstarten van het dossier rekenen wij eenmalig een bedrag van € 250,- excl. btw. Heeft u meerdere objecten in bezit en wilt u deze bij ons onderbrengen, maken wij graag een offerte op maat.

Heeft u uw woning zelf al verhuurd? Geen probleem, wij nemen het beheer probleemloos over!

Meer informatie?


Heeft u nog vragen of wilt u uw woning verhuren op basis van ons beheerconcept, neem dan geheel vrijblijvend contact op met De Huurwoning Bemiddelaar,

 

Neem contact op