Verhuren zonder zorgen en een uitstekend rendement?

Dit is het moment om als (particuliere) belegger te investeren in vastgoed! De economie gaat voor de wind, de verkoopmarkt is levendig, de vraag naar woonruimte stijgt en bovendien is de (spaar)rente extreem laag. Om wél waar voor uw geld te krijgen, is beleggen in vastgoed een interessante optie. De Huurwoning Bemiddelaar Den Helder biedt regelmatig objecten aan die een rendement genereren van ten minste 6-7 procent netto.
Overweegt u de aankoop van een beleggingspand, betrek dan De Huurwoning Bemiddelaar bij het complete aankoopproces. Onze eigen vastgoedadviseurs kennen 'de markt' en de wensen van huurders. Zij zorgen voor uw optimale rendement!

Maximaal rendement op uw vastgoedportefeuille
Onze ervaren vastgoedadviseurs lichten uw complete vastgoedportefeuille door en werken een advies uit, zodat u een maximaal rendement kunt behalen uit uw investering.

Verhuur van uw vastgoedbelegging
Het overgrote deel van het aanbod van De Huurwoning Bemiddelaar bestaat uit woningen, appartementen en kamers/studio’s van beleggers. Wij zorgen na een uitgebreide screening ervoor dat u een stabiele huurder heeft van het vastgoed.
 

Daarnaast helpen we u met het bepalen van een huurprijs die enerzijds voldoet aan de eisen van het woningwaarderingsstelsel maar ook past binnen de huidige markt. Daarbij regelt De Huurwoning Bemiddelaar het complete beheer van uw vastgoed en incasseren we tijdig de huurpenningen.

De vastgoedadviseurs van De Huurwoning Bemiddelaar zijn u eveneens graag van dienst om uw leegstand te minimaliseren en te beoordelen.

Laat u zich vrijblijvend door ons informeren.
Bel 0223-694396 of vul onderstaand formulier in.