Verhuren zonder zorgen en een top rendement? 

Dit is hét perfecte moment voor (particuliere) beleggers om in vastgoed te investeren! De economie groeit als een tierelier, de verkoopmarkt is bruisend, de vraag naar woonruimte stijgt en de (spaar)rente is historisch laag. Dus, waarom niet optimaal rendement uit je geld halen door te beleggen in vastgoed? Bij De Huurwoning Bemiddelaar Den Helder hebben we regelmatig panden in de aanbieding die een netto rendement opleveren van minstens 6-7 procent.

Overweeg je de aankoop van een beleggingspand? Schakel dan De Huurwoning Bemiddelaar in tijdens het hele aankoopproces. Onze ervaren vastgoedadviseurs kennen de markt en de wensen van huurders als geen ander. Ze zorgen voor het optimale rendement van jouw investering!

Maximaal rendement op jouw vastgoedportefeuille
Onze experts in vastgoed zullen je complete vastgoedportefeuille grondig analyseren en een advies op maat opstellen, zodat je het maximale rendement uit je investering kunt halen.

Verhuur van jouw vastgoedbelegging
Een groot deel van ons aanbod bestaat uit woningen, appartementen en kamers/studio's van beleggers. Na een zorgvuldige screening zorgen wij ervoor dat je stabiele huurders krijgt voor jouw vastgoed.

Daarnaast helpen we je bij het bepalen van een huurprijs die voldoet aan de eisen van het woningwaarderingsstelsel en past binnen de huidige markt. De Huurwoning Bemiddelaar neemt tevens het volledige beheer van jouw vastgoed uit handen en zorgt voor tijdige huurincasso.

Onze vastgoedadviseurs staan ook paraat om je te helpen bij het minimaliseren van leegstand en het beoordelen van jouw situatie.

Kom gerust vrijblijvend langs voor meer informatie.
Bel 0223-694396 en laat je informeren door ons gezellige team!