Wij bieden de volgende mogelijkheden om de maandelijkse huur te betalen.

Elke 15e van de maand worden de huurfacturen verzonden voor de nieuwe maand. Dit gebeurt via een automatisch systeem en keert iedere maand terug.

Onze kantoren bieden de volgende mogelijkheden aan:

  • Bankoverschrijving
  • iDEAL-betaling
  • Betaalverzoek
  • LET OP! Het is niet mogelijk de huur contant aan ons te voldoen!

Indien u niet kunt betalen, verzoeken wij u ALTIJD contact met ons op te nemen om verdere problemen te voorkomen. Horen wij niets van u, zullen wij de incassoprocedure voortzetten en komen de daarbij behorende incassokosten voor uw rekening.

Bij eventuele problemen kunnen wij binnen onze organisatie schuldhulpverlening inzetten. Hiervoor werken wij samen met diverse instellingen.

De incassoprocedure:

  1. 15e dag voorafgaand de nieuwe maand: Elke 15e van de maand worden de nieuwe nota’s verzonden voor de nieuwe huurmaand. U dient de huur op of voor de 1e van de maand te betalen.
  2. 2e dag van de maand: Onze medewerkers nemen telefonisch contact met u op om te melden dat de huur nog niet betaald is. Ook ontvangt u een herinnering per e-mail en post. U krijgt dan nog 15 dagen tijd om zonder verdere incassokosten de vordering te voldoen.
  3. 5e dag van de maand: Indien er nog niet betaald is, legt een van onze medewerkers een huisbezoek af om eventuele problemen te bespreken. Indien niemand thuis is of niet in gesprek wil, laat onze medewerker een exploot achter met de vervolgstappen.
  4. 16e dag van de maand: U ontvangt een brief van onze gerechtsdeurwaarder, en u dient de zaak met de deurwaarder af te handelen.
  5. De deurwaarder: Indien u niet betaalt zullen de incassokosten, gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten op u verhaald worden.